فروش فوری بعدی خودروسازان چه زمانی خواهد بود؟

اواسط اردیبهشت امسال، فاطمی امین، وزیر صمت از راه اندازی سامانه یکپارچه فروش خودرو خبر داد؛ بر اساس این طرح، تمامی خودروسازان اعم از خصوصی و دولتی ملزم به برگزاری ثبت نام و فروش خود در این سامانه شدند. بنا به گفته مسئولین با اجرای این طرح فرآیند قرعه کشی از شرایط غیرشفاف خارج می‌شود. همچنین با توجه به سازوکار جدید عرضه گسترده جایگزین عرضه قطره چکانی شده و دست دلالان از این بازار کوتاه می‌شود.

به گزارش صدای بورس، منوچهر منطقی، معاون صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت در نشستی که پس از اعلام راه اندازی سامانه یکپارچه فروش برگزار شد، گفت: سامانه یکپارچه فروش یکی از راهکارهای وزارت صمت برای افزایش مشتری مداری است. به گونه ای که برخلاف روال گذشته که مشتری جایگاه متزلزلی داشت، با راه اندازی این سامانه و افزایش رقابت این روال چندین ساله اصلاح خواهد شد.

او همچنین یکی از دلایل اصلی راه اندازی این سامانه را اصلاح روند قرعه کشی های پیاپی خودروسازان دانست که موجب ایجاد التهاب میان خریداران می شود. او در ادامه گفته بود که فروش خودرو در این سامانه به صورت دوره ای و سه ماه خواهد بود که این کار موجب می شود، علاوه بر اینکه دست دلالان کوتاه شود، عرضه یکجا به بازار التهاب این بازار را نیز کاهش دهد.


  • بیشتر بخوانید:

تعرفه واردات خودرو چند درصد است؟


حالا پس از راه اندازی این سامانه و به دلیل اینکه هنوز آنطور که باید و شاید میان متقاضیان جا نیافتاده است و این سامانه در ابتدای راه خود است، سوالاتی از طرف متقاضیان ثبت نام مطرح شده‌است، اقتصادآنلاین به گفت و گو با عبدالله توکلی‌لاهیجانی، مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت پرداخته است.

یکی از اساسی ترین سوالات مطرح شده، حدفاصل این قرعه کشی ها بود که آیا قرار است به صورت ثابت و هر سه ماه برگزار شود؟

توکلی در پاسخ به این سوال اینگونه اظهار داشت که باتوجه به برنامه افزایش تولید خودروسازان از این پس جریان پایداری از عرضه و تولیدات متنوع وجود خواهد داشت و بنابراین با توجه به برنامه ریزی های انجام شده و میزان خودروهای تولید شده عرضه می تواند حتی هرماه هم صورت گیرد. وی همچنین پیرامون وعده وزیر مبنی بر حذف قرعه کشی گفت: به تدریج و با افزایش تولید و با ایجاد جریانی از عرضه پایدار قرعه کشی به تدریج حذف خواهد شد.

پرسش بعدی عرضه خودروهایی با عنوان فروش فوری و تحویل سه ماهه بود که این سوال را در ذهن متقاصیان ایجاد کرده که این سه ماه اعلامی از زمان شروع قرعه کشی است یا برنده شدن در آن که مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت در پاسخ به این پرسش گفت: طبیعتا سه ماه از زمان انعقاد قرارداد فروش و تخصیص وجه به خودروساز به عنوان زمان شروع فرآیند سه ماهه مد نظر است.

به گزارش اقتصادآنلاین ،او همچنین اعلام کرد که مدت زمان ثبت نام طبق بررسی های انجام شده یک هفته است و به نظر می رسد این زمان یک هفته ای کفایت می کند.

کد خبر 452166

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • منابع ارزی واردات خودرو از کجا تامین می‌شود؟

    منابع ارزی واردات خودرو از کجا تامین می‌شود؟

    وزیر صمت اخیراً در نامه‌ای، اختصاص یک میلیارد دلار به واردات اپل در سال گذشته را نشان‌ دهنده وضعیت مناسب ارزی و توجیه‌گر آزادسازی واردات خودرو دانسته؛ این در حالیست که تداوم واردات یک کالای لوکس، بیش از هر چیز حاکی از عدم وجود برنامه مدون منابع ارز است.

  • قیمت شوینده‌ها باید به نرخ قبلی برگردد

    قیمت شوینده‌ها باید به نرخ قبلی برگردد

    وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه شرکت‌های خودروسازی روسیه نیاز به قطعات ساخت ایران دارند، در مورد واگذاری بلوک سهام ایران‌خودرو و سایپا گفت: آگهی واگذاری‌ها هفته قبل منتشر شد.

  • قیمت خودروهای سایپا؛ امروز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ + جدول

    قیمت خودروهای سایپا؛ امروز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ + جدول

    قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ را در جدول زیر مشاهده کنید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه بروزرسانی می‌شود.

  • ۱۵ هزار مادر خودرو می‌گیرند

    ۱۵ هزار مادر خودرو می‌گیرند

    رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون ۱۵ هزار خودرو دولتی به مادران دارای فرزند دوم و بیشتر تعلق گرفته که این آمار مطابق با تعداد درخواست‌کنندگان واقعی و دارای شرایط قانونی است.

  • سرنوشت صنعت خودرو، در انتظار بازار تلفن همراه؟

    سرنوشت صنعت خودرو، در انتظار بازار تلفن همراه؟

    واردات گوشی آیفون تا پایان اردیبهشت ممنوع است، آن هم در شرایطی که همانند تولید خودروی داخلی، دوباره تاکید بر ساخت گوشی داخلی، همزمان با حذف رقبای خارجی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =