غذای رستوران‌ها گران می‌شود؟

رئیس اتحادیه رستوران‌داران و سلف‌سرویس‌های تهران با تأکید بر وضعیت اقتصادی گفت: با افزایش قیمت مواد اولیه، حقوق کارگران، انرژی، مالیات و سایر هزینه‌ها احتمال گرانی ۲۵ درصدی نرخ غذاهای رستوران‌ها در روزهای آینده زیاد شده است.

به گزارش صدای بورس، هنوز تبعات اقتصادی رکود سنگین ناشی از تعطیلی‌های دوران کرونا تمام نشده که اصناف کشور با موج جدید گرانی مواجه شده اند. در پی اقدام جدید دولت جهت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی بسیاری از صنوف با پدیده کاهش قدرت خرید مردم مواجه شده تا حدی که رونق از کسب و کارها رفته است.

قدرت خرید مردم نسبت به سال‌های گذشته کاهش و قیمت کالا و محصولات مختلف افزایش یافته است. ازافت ۷۰ درصد فروش نان‌های فانتزی و کاهش ۶۰ درصدی فروش در چلوکبابی‌ها گرفته تا ریزش میزان فروش در سوپر مارکت‌ها و فروشگاه‌های پروتئینی همه از برکات گرانی مواد غذایی در سال جدید بوده است.

تعطیلی رستوران‌ها با گرانی و کاهش قدرت خرید مردم

در ادامه گرانی مواد غذایی، تورم در بخش خوراکی ها بیشتر خواهد شد و در نتیجه قدرت خرید مردم کاهش می یابد، همین موضوع باعث خالی شدن بیشتر صندلی های رستوران ها خواهد شد.

ابراهیمی

در همین رابطه سید علی اصغر میر ابراهیمی رئیس اتحادیه رستوران‌داران و سلف‌سرویس‌های تهران به اقتصاد ۲۴ گفت: از شیوع کرونا تا کنون فروش رستوران داران و سلف سرویس‌ها کاهش داشته است. به دلیل مشکلات متعدد و ادامه دار ۳۰ تا ۳۵ درصد رستوران‌های تهران تعطیل شده است.

به گفته میر ابراهیمی؛ پس از فروکش مرگ و میرهای ناشی از کرونا و پایان قرنطینه امید به بازگشت رونق به رستوران‌ها بیشتر شد، اما متأسفانه فعالان صنفی با افزایش قیمت‌ها مواجه شده اند.

وی ادامه داد: افزایش بیش از ۳۰ درصدی قیمت مواد اولیه، دستمزد کارگر، بیمه و مالیات هزینه رستوران داری را با رقم‌های عجیبی روبرو کرده است.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران و سلف‌سرویس‌های تهران با تأکید بر اینکه خرید گران مواد اولیه علت اصلی افزایش هزینه‌های تولید در این بخش شده است، گفت: ازافزایش قیمت روغن، گوشت، مرغ، برنج تا زعفران و پیاز و سیب زمینی و.. وضعیت اداره رستوران‌ها را بسیار سخت و بحرانی کرده است. هر روز قیمت مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه غذای رستوران ها گران و گران تر می شود و رستوران داران هیچ حمایتی هم از سوی دولت نمی شود.


بیشتر بخوانید: شوک‌های قیمتی با یارانه جبران می‌شود؟


به گفته میر ابراهیمی؛ کاهش قدرت خرید مردم دلیلی بر عدم افزایش نرخ‌ها در سال جاری بوده است؛ از این رو از اعضای اتحادیه درخواست مدیریت بر قیمت‌ها شد تا با توجه به وضعیت اقتصادی مردم نرخ‌های جدید اعلام نشود، اما باتوجه به گرانی‌های اخیراحتمال افزایش قیمت در رستوران‌ها و سلف سرویس‌ها زیاد است.

وی تصریح داشت: قیمت مواد اولیه در بازار حباب دارد و دولت باید این مشکل را هر چه سریعتر رفع کند در غیر این صورت گرانی به تمام صنوف از جمله رستوران داران می‌رسد.

رستوران

رئیس اتحادیه رستوران‌داران و سلف‌سرویس‌های تهران ادامه داد: میزان تقاضا از اواخر سال گذشته تا کنون حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است در واقع در ادامه سال گذشته رستوران‌ها به طور کلی وضعیت خوبی ندارند و تقاضا کاهش یافته است.

وی تأکید داشت: با افزایش قیمت مواد اولیه و سایر هزینه‌های جاری، قیمت جدید برای رستوران داران تعیین و اعلام می‌شود که قطعاً نرخ‌ها نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری خواهد داشت.

کد خبر 452037

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • جاماندگان یارانه چقدر فرصت دارند؟

    جاماندگان یارانه چقدر فرصت دارند؟

    اگر در جریان اجرای اصلاح ارز ترجیحی، دولت به شما یارانه نقدی جدید پرداخت نکرده و متقاضی یارانه ۴۰۰ هزار تومانی هستید، سازمان هدفمندی یارانه‌ها تا پایان امروز از جاماندگان و معترضان نام نویسی می‌کند.

  • خواص جالب پیاز !

    خواص جالب پیاز !

    جالب است بدانید پیازهای خوش رنگ و خوش طعم ، مملو از مواد مغذی است.

  • ارزان‌ترین برنج چند؟

    ارزان‌ترین برنج چند؟

    قیمت برنج ایرانی در میادین میوه و تره‌بار از ابتدای خردادماه افزایش یافته و نرخنامه جدید نشان می‌دهد فقط برنج‌های وارداتی با نرخ تنظیم بازاری عرضه می‌شوند.

  • شکایت کارگران دولتی علیه مصوبه هیات دولت

    شکایت کارگران دولتی علیه مصوبه هیات دولت

    حسین حبیبی، عضو هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور از ثبت بیش از سه هزار شکایت در دیوان عدالت اداری خبر می‌دهد. وی می‌گوید شاکیان خواهان افزایش دستمزد کارگران دولتی براساس مصوبه بخشنامه مزد سال ۱۴۰۱ هستند.

  • بستنی هم گران شد

    بستنی هم گران شد

    رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی و آبمیوه تهران گفت: از اول خرداد، بستنی و آبمیوه افزایش قیمت ۲۵ درصدی خواهد داشت.

  • شرط وزیر اقتصاد برای گران کردن کالاها

    شرط وزیر اقتصاد برای گران کردن کالاها

    وزیر اقتصاد گفت: سایر تولیدکنندگان فقط با رعایت قاعده مصوبه ستاد تنظیم بازار و منطق کارشناسی اقتصادی می‌توانند افزایش قیمت داشته باشند.

  • زعفران ۳۰۰ درصد گران شد

    زعفران ۳۰۰ درصد گران شد

    نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: میزان مصرف زعفران در بازار داخلی یک سوم کاهش پیدا کرده چرا که این محصول به یک کالای لوکس تبدیل شده است از این‌رو بسیاری از خانوارها زعفران را از سبد غذایی خود حذف کردند.

  • کاهش شدید صادرات زعفران در ماه‌های اخیر

    کاهش شدید صادرات زعفران در ماه‌های اخیر

    نایب رئیس شورای ملی زعفران از کاهش شدید صادرات زعفران در ماه های اخیر خبر داد و گفت: فقط در فروردین ماه صادرات طلای سرخ ۶۰ درصد کاهش یافته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =