رنو با کدامیک از محصولات خود به بازار ایران باز می‌گردد؟

در صورت آزادسازی واردات خودرو، رنو مگان ۲۰۲۲ یکی از گزینه‌های احتمالی برای بازار ایران خواهد بود.

به گزارش صدای بورس, خوشبختانه اگر نگاهی به سبد محصولات شرکت فرانسوی رنو بیندازیم خواهیم دید که خودروهای زیر ۲۰ هزار دلار نیز وجود دارند که مناسب بازار ایران هستند. به احتمال زیاد اولین کشوری که تمایل به ادامه همکاری با خودروسازان ما خواهد داشت، رنو فرانسه است. یکی از جدیدترین محصولات رنو، مگان ۲۰۲۲ است.

اولین باری که رنو مگان وارد بازارهای جهانی شد، سال ۱۹۹۵ میلادی بود. شرکت پارس خودرو تصمیم گرفت نسل دوم این سدان جذاب را بین سال‌های ۸۷ تا ۹۳ روی خط تولید قرار دهد و از آن روز به بعد دو نسل دیگر از مگان رونمایی و عرضه شده‌اند.

همچنین در سال‌های ۲۰۱۴ الی ۲۰۱۶ نسل سوم این خودرو روانه بازار شد. شرکت خودروسازی نگین خودرو موفق شد نسل سوم این هاچ بک کروک را با نام‌گذاری رنو اسکالا وارد بازار کند که متاسفانه نتوانست همچون مدل پیشین موفقیت کسب کند. از اواخر سال ۲۰۱۶ بود که شرکت رنو تصمیم گرفت نسل چهارم رنو مگان را وارد بازار کند و آنچه امروز با نام رنو مگان ۲۰۲۲ می‌شناسیم، حاصل همین نسل است.

شرکت نگین خودرو پس از شکستی که در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۶ خورده بود تصمیم گرفت نسل چهارم را در سال ۱۳۹۶ راهی بازار کشورمان کند و حتی نمونه‌های اولیه این خودرو را در نمایشگاه خودروی تهران سال ۹۶ رونمایی کرد؛ اما این رویداد مصادف شد با ممنوعیت واردات خودرو و فراموشی این سدان جذاب و خوش‌ظاهر فرانسوی!


بیشتر بخوانید: زمان برگزاری مزایده خودروهای قاچاق مشخص شد


مگان ۲۰۲۲ قرار است در سه کلاس بدنه سدان، هاچ بک و استیشن عرضه شود و انتظار می‌رود که نسخه سدان این خودرو وارد بازار داخلی ما شود. بنابراین در این مطلب به بررسی نسخه سدان مگان ۲۰۲۲ خواهیم پرداخت. اگر بخواهیم از نظر طراحی یک خودروی مشابه با رنو مگان ۲۰۲۲ مثال بزنیم، بی‌شک رنو تالیسمان برتر از دیگران خواهد بود.

البته مولفه‌های یک خودروی اسپرت در مگان بیشتر از تالیسمان است. مولفه‌هایی که باعث می‌شوند رنو مگان ۲۰۲۲ متفاوت‌تر شود، شامل چراغ‌های جلو با دی لایت‌های C شکل، لوگوی بزرگ رنو در مرکز جلوپنجره و چراغ‌های عقبی که تا مرکز در صندوق بار امتداد پیدا کرده‌اند است. همچنین گفته می‌شود این طرح تکراری شده، اما با این حال جذاب و چشم‌نواز به نظر می‌رسد.

تنها شباهت دقیق بین دو خودروی مگان و تالیسمان به طراحی داشبورد بر می‌گردد، ولی محصول جدید رنو با مانیتور بزرگ عمودی، پشت آمپر دیجیتال و غربیلک فرمان اسپرت تزئین شده است.

مشخصات فنی مگان ۲۰۲۲ چیست؟

یکی از مهم‌ترین قسمت‌های هر خودرویی مشخصات فنی آن است و اغلب مشتریان می‌خواهند بدانند که زیر کاپوت آن چه موتور یا پیشرانه‌ای خوابیده و آیا می‌تواند آنها را راضی کند یا خیر. همچنین یکی از مهم‌ترین مولفه‌ها برای خریداران ایرانی، استهلاک خودرو است که بهتر است پایین باشد.

مگان ۲۰۲۲ مجهز به یک پیشرانه چهار سیلندر تنفس طبیعی شده که می‌تواند حداکثر قدرت ۱۱۵ اسب بخار و گشتاور ۱۵۶ نیوتن‌متر را تولید کند. این نسخه از مگان مجهز به پیشرانه‌ای ۱.۶ لیتری است و نیروی محرکه را از طریق یک گیربکس CVT یا ضریب متغیر به محور جلو منتقل می‌کند.

رنو مگان همچنین مدل دیگری با پیشرانه قوی‌تر ۲.۰ لیتری دارد که قادر است نهایت قدرت ۱۴۰ اسب بخار و گشتاور ۱۹۳ نیوتن‌متر را تولید کند. مصرف سوخت مگان ۱.۶ لیتری ۶.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر ارزیابی شده، در حالی که نسخه مجهز به موتور دو لیتری می‌تواند در هر صد کیلومتر تنها ۷.۷ لیتر سوخت مصرف کند. شتاب صفر تا صد موتور ۱۶۰۰ سی سی در ۱۳.۲ ثانیه و موتور ۱۹۹۸ لیتری در ۹.۹ ثانیه محقق خواهد شد.

به گزارش گجت نیوز، گفتیم که سال‌ها پیش پارس خودرو نسل دوم مگان را در ایران مونتاژ و راهی بازار می‌کرد. مگان ۲۰۲۲ دقیقا همان مشخصات فنی را دارد که نسل دوم دارا بود. بنا بر آنچه خواندیم، مگان ۱.۶ لیتری یک خودروی اقتصادی و مقرون به صرفه به حساب می‌آید که می‌تواند نیازهای طیف گسترده‌ای از مشتریان را برطرف کند، در حالی که نسخه ۲ لیتری قادر است با توانمندی‌های نسبتا اسپرتی که دارد، کاربران جوان‌تر را راضی کند.

کد خبر 459731

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • زمان برگزاری مزایده خودروهای قاچاق مشخص شد

    زمان برگزاری مزایده خودروهای قاچاق مشخص شد

    با توجه به رای مقام قضایی در مورد خودروهای قاچاق کشف شده یا خودروهای به ظن قاچاق مزایده سراسری ۱۰۶۲ دستگاه خودرو در انبارهای سازمان اموال تملیکی در ۶ مهرماه انجام می‌شود.

  • زیان خودروسازان کاهش یافت

    زیان خودروسازان کاهش یافت

    بررسی‌ها بیانگر این است که در مرداد ماه سال جاری شاخص تولید صنعتی شرکت‌های بورسی نسبت به سال گذشته ۶.۷ درصد رشد داشته و در سه ماهه سال جاری، زیان ساخته شده صنعت خودروسازی ۳۷.۴ درصد کمتر از زیان ساخته شده در فصل مشابه سال قبل است اما بدترین وضعیت را از نظر سودآوری در بین صنایع بورسی دارند.

  • تفکیک حساب های شخصی و تجاری تغییر شکل داد

    تفکیک حساب های شخصی و تجاری تغییر شکل داد

    امسال هیچ حکم قانونی ناظر بر تعیین سقف و تعداد گردش نداشته‌ایم و بنای دولت در حوزه تفکیک حساب‌های شخصی و تجاری تکیه بر خود اظهاری است.

  • آغاز فرایند مزایده خودروهای خارجی از فردا

    آغاز فرایند مزایده خودروهای خارجی از فردا

    فرایند برگزاری مزایده خودروهای رسوبی وارداتی از فردا (هفتم مهر) آغاز می‌شود.

  • این خودرو به زودی بدون قرعه کشی فروخته می شود

    این خودرو به زودی بدون قرعه کشی فروخته می شود

    سخنگوی وزارت صمت از برگزاری ماهانه قرعه کشی خودرو و همچنین پیش‌بینی خروج تارا از قرعه‌کشی تا دو ماه آینده خبر داد و گفت که خبرنگاران و زوج‌های جوان در حال حاضر می‌توانند برای دریافت وام لوازم خانگی به سایت توان‌خرید مراجعه و بعد از تایید ثبت نام به بانک‌ مراجعه کنند.

  • فروش خودروهای خارجی اموال تملیکی

    فروش خودروهای خارجی اموال تملیکی

    مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه بیش از ۱۳ هزار نفر در این مزایده فوق‌العاده شرکت کردند، گفت: ۹۶۵ خودرو به ارزش ۲ هزار و ۸۱۳ میلیارد تومان به فروش رفت.

  • بازار خودرو در مسیر افزایش قیمت + جدول

    بازار خودرو در مسیر افزایش قیمت + جدول

    ارزیابی بازار پرتیراژهای ایران خودرو و محصولات سایپا نشان دهنده آن است که بازار خودرو این هفته را با رشد قیمت سپری کرد.

  • بازگشت خودرو به مدار صعودی

    بازگشت خودرو به مدار صعودی

    قیمت خودرو بالاخره نشانه‌هایی از رشد را نشان داد. این در حالی است که بازار خودرو در رالی صعودی اخیر دلار ثبات را تجربه می‌کرد.

  • زمان واردات خودرو مشخص شد؟

    زمان واردات خودرو مشخص شد؟

    از موضوعات مهمی که وزارت صمت برای سال ۱۴۰۱ درنظر گرفته است حذف فرایند قرعه‌کشی خودرو است. به گفته وزارت صمت حذف قرعه‌کشی به پایان سال موکول شده است. همچنین واردات خودرو در هاله‌ای از ابهام است.

  • شاخص دلار رکورد شکست

    شاخص دلار رکورد شکست

    دلار آمریکا با پیش‌بینی‌های افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو به بالاترین حد در ۲۰ سال گذشته رسید.

  • این خودروها رکورددار بیشترین اختلاف قیمت با کارخانه هستند

    این خودروها رکورددار بیشترین اختلاف قیمت با کارخانه هستند

    دو قیمتی شدن خودروها در بازار یکی از معضلات بزرگ صنعت خودرو است. در این مطلب به بررسی اختلاف قیمت خودروهای بازار با کارخانه می‌پردازیم.

  • اظهارات بی سابقه یک نماینده مجلس علیه خودروسازان

    اظهارات بی سابقه یک نماینده مجلس علیه خودروسازان

    نمایندگان مجلس شورای اسلامی از تاخیر دولت در واردات خودرو انتقاد کرده و این پرسش را طرح کردند که چرا مردم باید یک سال در صف انتظار تحویل خودروهای بی کیفیت باشند؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =