شاخص کل با رشد ۱۵هزار واحدی همراه شد

رشد ۱۵هزار و ۵۵۵واحدی شاخص کل (یک درصد) آن را در ارتفاع یک میلیون و ۵۱۵هزار واحدی قرار داد.

به گزارش صدای بورس رشد ۱۵هزار و ۵۵۵واحدی شاخص کل (یک درصد) آن را در ارتفاع یک میلیون و ۵۱۵هزار واحدی قرار داد. شاخص‌ هم وزن ۱.۸درصد رشد کرد.

ارزش معاملات خرد بورس و فرابورس به بیش از ۹هزار و ۲۹۵میلیارد تومان رسید.


بیشتر بخوانید:

راه نجات بازار سرمایه از سایر دستگاه ها و وزارتخانه ها می‌گذرد/ آنچه شوالیه نجات بازار سرمایه باید بداند


حقوقی‌ها امروز حدود ۱۹۰میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند. ارزش کل معاملات خرد ۹هزار و ۸۴۰میلیارد تومان بود، اشخاص حقوقی ۱۸درصد یعنی هزار و ۷۷۰میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان دو درصد از کل معاملات شد.

بیشترین تزریق پول حقوقی به بورس و فرابورس در سه گروه «فلزات اساسی»، «هتل و رستوران» و «زراعت و خدمات وابسته» رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروه‌های «خودرو و ساخت قطعات» و «سرمایه‌گذاری‌ها» به نفع حقیقی‌ها تمام شد.

سه نماد سمگا، فولاد و سپید لقب بیشترین افزایش سهام حقوقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقیقی‌ها نیز بیشتر به شتران، خساپا و خودرو معطوف بود.

مالکیت حقوقی در ترکیب سهامداری گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی حدود ۱۱۵میلیارد تومان افزایش یافت و از سوی دیگر سهامداران حقیقی پالایش نفت تهران با برتری حدود ۶۰میلیارد تومانی ابتکار عمل را در دست گرفتند.

امروز افزایش سهام حقیقی‌ها در ۱۰۰نماد و افزایش سهام حقوقی‌ها در ۱۰۶نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول ۵۶۰میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم ۷۵۰میلیارد تومان بود.

شاخص کل با رشد ۱۵هزار واحدی همراه شد

کد مطلب 437284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha