به هر سهامدار (ومعادن)چقدر سود رسید؟

در مجمع عمومی سالیانه (ومعادن) به ازای هر سهم مبلغ ۶۰ تومان سود نقدی ازای هر سهم بین سهامداران تقسیم شد.

صدای بورس - محبوبه قرمزچشمه؛ مجمع عمومی سالیانه شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با نماد «ومعادن» صبح امروز ۱۴ تیر ۰۰ با حضور ۷۸ درصدی سهامداران آغاز به کار کرد.

به هر سهامدار (ومعادن)چقدر سود رسید؟

تقسیم سود و حسابرس
در مجمع عمومی سالیانه ( ومعاون)، مبلغ ۶۰ تومان سود نقدی به ازای هر سهم بین سهامداران تقسیم شد همچنین حسابرس قانونی بهراد مشار و روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار انتخاب شدند.

رتبه ایران

ایران با تولید ۳۲ تن سنگ آهن در مقام یازدهم میزان تولید سنگ آهن جهان در سال ۲۰۲۰ قرار دارد.

به هر سهامدار (ومعادن)چقدر سود رسید؟

گل گهر سیرجان ۲۴ درصد، منطقه سنگان ذخایر قطعی سنگ آهن کشور۲۳ درصد، منطقه زنجان ۵ درصد ذخایر قطعی سنگ آهن کشور را دارند.

به هر سهامدار (ومعادن)چقدر سود رسید؟

به هر سهامدار (ومعادن)چقدر سود رسید؟

ایران با تولید ۲۹ میلیون تن فولاد خام بعد از برزیل در مقام دهم تولید فولاد جهان قرار دارد.

به هر سهامدار (ومعادن)چقدر سود رسید؟

به هر سهامدار (ومعادن)چقدر سود رسید؟

(ومعادن ) با دارا بودن سهم مناسبی از سنگ آهنی چادرملو، گل گهر، گوهر زمین و...نقش موثری به لحاظ مدیریتی و تامین مالی لازم برای شرکت های زیر مجموعه خود داراست.

به هر سهامدار (ومعادن)چقدر سود رسید؟

سود خالص معادل ۱۰۹،۰۱۲،۹۹۹ میلیون ریال را نشان می دهد که حاکی از رشد ۱۹۵ درصدی سود «ومعادن» نسبت به سال گذشته است. میزان درآمدهای عملیاتی شرکت معادل ۱۲۷،۵۹۷،۳۷۴ میلیون ریال بوده و رشد ۱۷۳ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.
بازده دارایی ها(ROA) و بازده حقوق صاحبان سهام (ROE) به ترتیب ۵۹ درصد و ۶۳ درصد افزایش را نشان می دهد. همچنین ارزش بازار سهام شرکت از ابتدای سال ۹۹ معادل ۱۵۶ درصد رشد داشته است.

سرمایه گذاری های کوتاه مدت و بلند مدت شرکت به تفکیک بورسی و غیر بورسی در پایان سال ۹۹ عبارتند از:

به هر سهامدار (ومعادن)چقدر سود رسید؟

شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات سهم ۱۶ درصدی در تولید سنگ آهن کشور در سال ۹۹ داشته است.تبدیل شدن به برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی تا افق ۱۴۰۴ مهمترین چشم انداز شرکت است.

ارزش بازار سرمایه گذاری های بورسی در پایان بهار ۱۴۰۰ برابر با ۱.۰۹۵.۱۶۹ میلیارد ریال و این رقم در سال ۹۹ برابر با ۸۷۳.۳۱۰ میلیارد ریال بود.تبدیل شدن به برترین شرکت سرمایه گذاری تخصصی تا افق ۱۴۰۴ مهمترین چشم انداز شرکت است.


بیشتر بخوانید:


ارزش بازار سرمایه گذاری های بورسی شرکت (ومعادن) در پایان بهار ۱۴۰۰ برابر با ۱.۰۹۵.۱۶۹ میلیارد ریال بود.

امیرحسین نادری، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در مجمع عمومی این شرکت از عزم راسخ این مجموعه برای گسترش ارتباط استراتژیک با سایر شرکتهای تأثیرگذار بورس در حوزه معادن و فلزات نظیر شرکت‌های سرمایه گذاری امید و غدیر و همکاری و هماهنگی بیشتر با ایمیدرو و سرمایه گذاری های مشترک با آنان راستای منافع صنعت و سهامداران خبر داد.

به دنبال افزایش حداقل دوبرابری سودآوری مجموعه در سال جاری هستیم
امیرحسین نادری افزود: در حال حاضر صنایع معدنی و فولادی به لحاظ افزایش قیمت جهانی محصولات در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارند و آینده سرمایه گذاری در این حوزه رو به بهبود و سودآوری بیشتر است. از طرفی شرکت های سرمایه پذیر مجموعه سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات از ظرفیت های بالایی برخوردارند بنابراین با تکیه بر شرایط موجود دنبال افزایش حداقل دوبرابری سودآوری مجموعه در سال جاری هستیم و با پتانسیل موجود، این هدفگذاری دور از دسترس نخواهد بود.

عرضه اولین شرکت سهامی عام پروژه محور در بورس توسط «ومعادن»
نادری ادامه داد: اولین شرکت سهامی عام پروژه محور در بورس توسط شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات راه اندازی شد که به زودی در فرابورس بخشی از سهام آن به عموم مردم واگذار خواهد شد. این کار ارزشمند که مورد استقبال وزارت صمت، ایمیدرو و سازمان بورس قرار گرفته است می تواند فرصت های خوبی را هم برای مجموعه صنعت جهت تأمین منابع مالی اجرای طرح ها و هم برای سهامداران برای کسب منافع بیشتر مهیا کند.

به هر سهامدار (ومعادن)چقدر سود رسید؟
نادری گفت: در بازنگری استراتژی شرکت و شرکت های زیرمجموعه حرکت مهمی را شروع کرده ایم و اعتقاد داریم با برنامه ریزی دقیق و هماهنگ می توانیم هم افزایی قابل توجهی در شرکتهای هلدینگ ایجاد کنیم.

وی از قریب الوقوع بودن یک انقلاب معدنی در شرکت های چادرملو و گل گهر خبر داد و افزود: تحولاتی در توسعه این دو شرکت در حال وقوع است که از زمان تأسیس آنها بی سابقه بوده است.
مدیرعامل «ومعادن» ورود این شرکت به عرصه استخراج و فرآوری فلزات استراتژیک نظیر لیتیوم و نیکل را از جمله برنامه های آتی این مجموعه برشمرد.

کد خبر 435204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =