به گزارش صدای بورس، شرکت سیمان مجد خواف با نماد «سخواف» در پی انتشار شایعاتی درباره خرید سهام این شرکت با قیمتی بالاتر از تابلوی معاملات، با انتشار اطلاعیهای این موضوع را شفافسازی و رد کرد.
شرکت سیمان مجد خواف (سخواف) در اطلاعیه شفافسازی خود در خصوص شایعات منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر احتمال خرید سهام شرکت با قیمتی فراتر از نرخ روز تابلو اعلام کرد: تا تاریخ نگارش این نامه هیچگونه تصمیم قطعی یا برنامه مصوبی از سوی مدیریت شرکت در خصوص سرمایهگذاری، واگذاری سهام و انجام معاملهای با شرایط مطرحشده در شایعات اتخاذ نشده است.
منصور ارباب افضلی، مدیرعامل و عضو هیأتمدیره شرکت، در نامه ارسالی به فرابورس تأکید کرد که در صورت طرح، تصویب یا وقوع هرگونه تصمیم احتمالی و بااهمیت در این خصوص، مراتب بلافاصله از طریق مجاری رسمی به اطلاع عموم سهامداران خواهد رسید. وی همچنین خواستار پیگیری موضوع برای جلوگیری از انتشار اخبار غیرموثق و صیانت از حقوق سهامداران شد.





نظر شما