به گزارش صدای بورس، هیئتمدیره شرکت صنعتی بهپاک با نماد «بهپاک» (غبهپاک) پیشنهاد افزایش سرمایه قابل توجهی را به مجمع عمومی فوقالعاده این شرکت ارائه کرد.
بر اساس گزارش توجیهی هیئتمدیره که در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ به تصویب رسیده، سرمایه شرکت قرار است از ۵,۳۳۲ میلیارد ریال به ۴۳,۳۳۲ میلیارد ریال افزایش یابد؛ به این ترتیب سرمایه شرکت بیش از ۷ برابر افزایش خواهد یافت.
طبق این پیشنهاد، افزایش سرمایه از محل سود انباشته و مازاد تجدید ارزیابی داراییها انجام میشود. هدف از این اقدام اصلاح ساختار مالی، تقویت بنیه مالی شرکت و بهرهمندی از معافیت مالیاتی ناشی از افزایش سرمایه عنوان شده است.
گزارش توجیهی هیئتمدیره برای بررسی به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده و اعلام نظر آنها متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.
گفتنی است اجرای این افزایش سرمایه منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب در مجمع عمومی فوقالعاده سهامداران خواهد بود.



نظر شما