افزایش نرخ فروش محصولات غانیزان

شرکت فرآورده‌های دامی و لبنی بهار دالاهو اعلام کرده است که در پی افزایش غیررسمی نرخ شیر خام طی ماه‌های گذشته و رشد بهای تمام‌شده محصولات، با اخذ مجوز هیأت‌مدیره اقدام به افزایش نرخ فروش محصولات لبنی داخلی کرده است.

به گزارش صدای بورس، شرکت فرآورده‌های دامی و لبنی بهار دالاهو اعلام کرده است که در پی افزایش غیررسمی نرخ شیر خام طی ماه‌های گذشته و رشد بهای تمام‌شده محصولات، با اخذ مجوز هیأت‌مدیره اقدام به افزایش نرخ فروش محصولات لبنی داخلی کرده است.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه الف منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹(اصلاحیه) غانیزان منتشر شد.

این مجوز در تاریخ ۱۸ آذر ۱۴۰۴ دریافت شده و از همان تاریخ نیز لازم‌الاجرا بوده است.

طبق اطلاعات منتشرشده، نرخ فروش انواع محصولات لبنی از ۵۶۹ هزار و ۸۰۰ ریال به ۶۷۹ هزار و ۶۰۰ ریال افزایش یافته است.

بر اساس اعلام شرکت، مبلغ فروش محصولات مشمول افزایش نرخ در سال مالی گذشته معادل ۱۲ هزار و ۹۳۵ میلیارد و ۱۸ میلیون ریال بوده که حدود ۲۰ درصد از کل درآمد شرکت را شامل می‌شود.

غانیزان در توضیحات تکمیلی این اطلاعیه تأکید کرده است که افزایش نرخ‌ها با رعایت حاشیه سود مناسب و در چارچوب دستورالعمل‌های سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان اعمال شده و این تغییرات صرفاً مربوط به گروه محصولات فروش داخلی شرکت است.

کد خبر 542261

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =