زمان بازگشایی ولاعتماد اعلام شد

به گفته کارشناس امور سهام واسپاری عصر اعتماد، نماد ولاعتماد تا پایان شهریوماه سال جاری با تحقق ۱۰۰ الی ۱۵۰ درصد سود برای سهامداران بازگشایی خواهد شد.

به گزارش صدای بورس، بازگشایی نماد معاملاتی شرکت واسپاری عصر اعتماد با نماد ولاعتماد پس از پذیرش در بازار سوم فرابورس با تاخیر یکساله روبه‌رو شد که در همین راستا کارشناس امور سهام این شرکت از گشایش نماد لیزینگ عصر اعتماد تا پایان شهریورماه خبر داد.

واسپاری عصر اعتماد، نخستین لیزینگ ثبت شده به صورت سهامی عام کشور، مجوز فعالیت خود را با سرمایه ثبت شده ۱۰۰۰ میلیارد تومان از بانک مرکزی دریافت کرد.

پس از صدور مجوز فعالیت توسط بانک مرکزی و لزوم فعالیت شرکت حداقل به مدت ۳ ماه تا تهیه صورت‌های مالی و اخذ تائیدیه حسابرس و ارسال به سازمان بورس جهت تایید و گشایش نماد، پیشبینی می‌شود تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۴ نماد این شرکت بازگشایی شود و فعالیت معاملاتی خود را آغاز کند.

دلیل تاخیر در بازگشایی نماد ولاعتماد، تغییراتی در روند صدور تاییدیه ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها برای شرکت‌های سهامی عام از جمله فرآیند تاییدیه سازمان بورس در سال گذشته بوده است.

به گفته کارشناس امور سهام این واسپاری پس از بازگشایی نماد، ۱۰۰ الی ۱۵۰ درصد سود برای سهامداران شرکت لیزینگ عصر اعتماد محقق خواهد شد.

کد خبر 530548

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =