سرگردانی سهامداران در سایه سکوت «ولاعتماد»

باوجود وعده‌های مکرر برای بازگشایی نماد «ولاعتماد» تا پایان مهرماه، این نماد همچنان متوقف باقی مانده و سهامداران با موجی از بی‌اعتمادی و نارضایتی مواجه شده‌اند از این رو سازمان بورس و اوراق بهادار به تشریح دلیل این تعویق پرداخت.

به گزارش صدای بورس، پس از پیگیری‌های متعدد از شرکت لیزینگ عصر اعتماد و وعده مسئولان آن مبنی بر بازگشایی نماد معاملاتی «ولاعتماد» تا پایان مهرماه، این نماد همچنان به‌صورت متوقف باقی مانده است به طوری که انتظار می‌رفت نماد معاملاتی با سود محقق‌شده ۱۰۰ تا ۱۵۰ درصدی بازگشایی شود، اما این وعده محقق نشده و بی‌اعتمادی سرمایه‌گذاران را تشدید کرده است.

بازگشایی نماد معاملاتی شرکت واسپاری عصر اعتماد «ولاعتماد» پس از پذیرش در بازار سوم فرابورس، با یک سال تأخیر مواجه شده است و مسئولان اداره امور سهام این شرکت، تغییر در روند صدور تأییدیه‌های ثبت شرکت‌های سهامی عام و نیز فرآیندهای سازمان بورس در سال گذشته را دلیل تأخیر عنوان کرده‌اند.

با این حال، پس از پیگیری‌های خبرنگار صدای بورس، سازمان بورس و اوراق بهادار درخصوص نماد معاملاتی «ولاعتماد» اعلام کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد شرکت فرابورس، جهت دریافت اطلاعات لازم از شرکت لیزینگ عصر اعتماد، پیگیری‌های لازم را انجام داده‌ و با این حال، واسپاری عصر اعتماد تاکنون صورت‌های مالی خود را افشا نکرده و از این رو به دلیل عدم افشای این اطلاعات، درخواستی از سمت فرابورس برای بازگشایی نماد «ولاعتماد» ارسال نشده است بنابراین، بازگشایی این نماد منوط به ارائه گزارش‌های مالی مورد نیاز از سوی شرکت مذکور خواهد بود.

با رسیدن به موعد وعده‌شده و تداوم توقف نماد، نارضایتی سهامداران افزایش یافته و شکایت‌هایی از سوی آنان مطرح شده است.

اکنون سرمایه‌گذاران نماد «ولاعتماد» در میانه بی‌اعتمادی ناشی از تأخیرهای پی در پی و عدم شفافیت کافی قرار دارند و چشم‌به‌راه اقدام عملی برای گشایش نماد و تحقق سودهای وعده‌داده‌شده هستند.

کد خبر 541508

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =