رشد ۲۳ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت گفت: در یازده ماهه امسال نزدیک به ۵.۶ میلیارد دلار محصولات دامی، شیلاتی، کشاورزی، غذایی صادر شده که نسبت به مدت مشابه با رشد ۲۳ درصدی همراه بوده است

به گزارش صدای بورس،سید روح اله لطیفی سخنگوی کمیسیون امور بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت ، معدن و تجارت ایران در خصوص میزان تجارت محصولات غذایی و کشاورزی اظهار داشت:از ابتدای سال تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۲ ، پنج میلیارد و ۵۹۳ میلیون و ۳۹۹ هزار و ۷۲۷ دلار محصول شیلاتی ، دامی ، لبنی ، زراعی ، گلخانه ای ، فرآوری شده و کنسروی به بیش از ۱۳۰ کشور صادر شده که نسبت به مدت مشابه ۲۳ درصد ارزآوری بیشتری برای کشور داشته است.

وی افزود: سهم صادرات محصولات غذایی و کشاورزی کشور، نسبت به کل صادرات ۴۴ میلیارد و ۸۹۰ میلیون و ۱۲۵ هزار دلاری کشور ، نزدیک به ۱۲.۵ درصد بوده ، که این میزان اهمیت کشورمان در تولید و صادرات محصولات کشاورزی و غذایی را نشان می دهد .

مدیرکل دفتر مطالعه ، پایش و توسعه بازار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در خصوص مقاصد صادراتی محصولات غذایی و کشاورزی گفت: عراق با خرید یک میلیارد و ۷۸۴ میلیون و ۹۳۰ هزار دلار ، در جایگاه نخست ، ۳۲ درصد از صادرات محصولات غذایی و کشاورزی کشورمان را به خود اختصاص داده،امارات با خرید ۶۷۵ میلیون و ۷۸۳ هزار دلار ، در جایگاه دوم ، مقصد ۱۲ درصد از صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ایران بود و پس از آن روسیه با خرید ۴۶۴ میلیون و ۵۷۲ هزار دلار ، ۸.۳ درصدی از کل صادرات محصولات کشاورزی و غذایی ایران در ۱۱ ماهه امسال را به خود اختصاص داده که عملا این سه کشور مقصد بیش از پنجاه درصد محصولات کشاورزی و غذایی کشورمان در این مدت بودند.

لطیفی افزود: پاکستان با خرید ۴۴۷ میلیون و ۷۷۴ هزار دلار ، افغانستان با ۳۸۳ میلیون و ۴۹۱ هزار دلار ، هند با ۲۵۷ میلیون و ۹۷۰ هزار دلار ، ترکیه با ۲۱۶ میلیون و ۶۷ هزار دلار ، چین با ۲۱۵ میلیون و ۹۷۰ هزار دلار ، ترکمنستان با ۱۰۴ میلیون و ۹۳۷ هزار دلار و آذربایجان با خرید ۹۸ میلیون و ۸۹۸ هزار دلار ، مقاصد چهارم تا دهم صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ایران در این مدت بودند.

وی در خصوص مقاصد یازدهم تا بیستم صادرات محصولات غذایی و کشاورزی گفت:آلمان با خرید ۸۷ میلیون و ۹۰۶ هزار دلار محصولات دامی ، شیلاتی ، کشاورزی و غذایی ، مقصد یازدهم و بعد از آن قزاقستان با ۸۲ میلیون و ۶۷۴ هزار دلار، ازبکستان با ۶۹ میلیون و۲۸۴ هزار دلار ، عمان با ۶۲ میلیون و ۶۲ هزار دلار ، کویت با ۴۸ میلیون و ۵۹۷ هزار دلار ، اسپانیا با ۴۴ میلیون و ۳۹۰ هزار دلار ، قرقیزستان با ۴۲ میلیون و ۶۸۱ هزار دلار ، ارمنستان با ۴۰ میلیون و ۴۷۷ هزار دلار ، تاجیکستان با ۳۳ میلیون و ۹۶ هزار دلار و هلند با ۱۸ میلیون و ۳۹۰ هزار دلار ، مقاصد دوازدهم تا بیستم صادراتی محصولات دامی ، شیلاتی ، لبنی زراعی ، غذایی و فرآوری خوراکی کشور از ابتدای سال تا پایان بهمن ماه بودند.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

کد خبر 491504

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • پیش بینی قیمت دلار ۲۰ اسفند ۱۴۰۲

    پیش بینی قیمت دلار ۲۰ اسفند ۱۴۰۲

    قیمت دلار با شروع هفته، نوسان محدود افزایشی داشت، اما از کف کریدور ششم فراتر نرفت. روند تقاضا در روزهای پایانی سال همچنان صعودی است و معامله‌گران رشد قیمت در بازارهای جهانی را دلیل افزایش محدود قیمت دلار در بازار داخلی می‌دانند.

  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو

    رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو

    رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران گفت: با بیان اینکه رفع تعهد ارزی، تحریمی خود ساخته را برای صنایع ایجاد کرده است گفت: محصولی که با تمامی سختی‌ها و مشکلات تولید می‌شود برای عرضه آن نیز در بازار های داخلی و خارجی موانعی وجود دارد.

  • دلار ۴۳ هزار و ۱۳۱ تومان شد

    دلار ۴۳ هزار و ۱۳۱ تومان شد

    در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران، هر اسکناس دلار آمریکا به ۴۳ هزار و ۱۳۱ تومان و حواله دلار نیز به ۴۰ هزار و ۱۵۹ تومان رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =