کاهش ۱۱ درصدی ورود آب به سدهای کشور

تسنیم نوشت:سخنگوی صنعت آب با اعلام اینکه میزان ورودی آب به مخازن سدهای کشور تا ۳۰ دی ماه با ۱۱ درصد کاهش روبرو بوده است، گفت: میزان خروجی آب از سدهای کشور نسبت به سال گذشته رشد ۲۲ درصدی داشته است.

به گزارش صدای بورس، فیروز قاسم‌زاده درباره وضعیت مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۳۰ دی ماه، اظهار کرد: ورودی سدهای کشور در حال حاضر ۶.۱۸ میلیارد مترمکعب است که نسبت به سال آبی گذشته ۱۱ درصد کاهش داشته است.

سخنگوی صنعت آب اعلام کرد: میزان ورودی آب به سدهای کشور در سال گذشته ۶.۹۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

وی در خصوص خروجی سدهای کشور نیز افزود: خروجی سدهای کشور از ۶.۲۳ میلیارد مترمکعب در سال آبی گذشته به حجم ۷.۶۲ میلیارد مترمکعب رسیده که نشانگر رشد ۲۲ درصدی میزان تأمین مصارف از محل سدها نسبت به سال گذشته است.

قاسم‌زاده موجودی مخازن سدهای کشور را در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ با ۴۱ درصد پرشدگی، معادل ۲۰.۲۶ میلیارد مترمکعب اعلام کرد و گفت: این میزان در سال گذشته ۱۹.۸۰ میلیارد مترمکعب بوده که نشانگر دو درصد رشد نسبت به سال گذشته است.

سخنگوی صنعت آب، درصد پرشدگی سدهای پایتخت را ۱۴ درصد و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۳۰ دی ماه با افزایش پنج درصدی روبرو بوده است.

وی گفت: مجموع ۱۳ سد مهم حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز حدود ۲۷ درصد پرشدگی دارد که نسبت به سال آبی گذشته چهار درصد کاهش داشته است.

منبع: تسنیم

کد خبر 487925

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • جبران عقب‌ماندگی‌های اجرای طرح تحویل حجمی آب در بخش کشاورزی

    جبران عقب‌ماندگی‌های اجرای طرح تحویل حجمی آب در بخش کشاورزی

    معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا بر تکلیف شرکت‌های آب منطقه‌ای در ابلاغ به صنایع پرآب‌بر مبنی بر استفاده از آب جایگزین و پساب تأکید کرد.

  • از رشد ۲۱ درصدی خروجی آب سد ها تا افزایش گاز رسانی به صنایع

    از رشد ۲۱ درصدی خروجی آب سد ها تا افزایش گاز رسانی به صنایع

    افزایش گازرسانی به پتروشیمی‌ها و صنایع فولاد و سیمان، صادرات ۱۹ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تن انواع محصولات پتروشیمی و رشد ۲۱ درصدی خروجی سدهای کشور از مهمترین اخبار آب و انرژی در هفته جاری بودند.

  • نبود اطلاعات دقیق؛ معضل مازاد تولید محصولات کشاورزی

    نبود اطلاعات دقیق؛ معضل مازاد تولید محصولات کشاورزی

    سیب‌زمینی و پیاز از جمله محصولات پرمصرفی هستند که هر سال با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند. یعنی یکسال با مازاد تولید و کاهش قیمت مواجه می‌شوند و یکسال با کمبود و افزایش که در هر دو صورت دردسرهای زیادی را برای مصرف‌کننده و تولیدکننده ایجاد می‌کنند. رئیس اتاق اصناف کشاورزی علت اینکه این دو محصول مرغ عزا و عروسی شده‌اند را نداشتن برنامه مشخص برای تولید محصولات عنوان کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =