کدام کشور بیشترین سطح حمایت از ثروتمندان را دارد؟

بر اساس نتایج آخرین تحقیقات موسسه خیریه اکوالیتی تراست (Equality Trust)، بریتانیا بیش از هر کشور دیگر سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) برای تامین مالی نابرابری ساختاری به نفع ثروتمندان هزینه می‌کند.

‌به گزارش صدای بورس،بر اساس گزارشی با عنوان «هزینه نابرابری»، بریتانیا سالانه ۱۰۶.۲ میلیارد پوند (۱۳۳.۸ میلیارد دلار) برای یارانه دادن به درآمد، ثروت و نابرابری قدرت در مقایسه با متوسط کشورهای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه هزینه می‌کند.

این گزارش نشان می‌دهد که نابرابری بریتانیا در مقایسه با پنج کشور برتر برابر با ۱۲۸.۴ میلیارد پوند (۱۶۱.۸ میلیارد دلار) در سال به اقتصاد، جوامع و افراد خسارت وارد می‌کند.

بر اساس نتایج منتشرشده، یک درصد از ثروتمندترین بریتانیایی‌ها، تحت حمایت‌ترین گروه یک درصدی بالای اروپا هستند و نسبت به افراد ثروتمند در هر کشور بزرگ اروپایی مالیات کمتری می‌پردازند.

محققان خاطرنشان کردند که نابرابری چیزی بیشتر از اقتصاد و فرهنگی است که پویایی اجتماعی را غیرممکن می‌کند.

بریتانیا در دهه ۱۹۷۰ یکی از برابرترین کشورهای ثروتمند بود و امروز کارشناسان خاطرنشان کردند که پس از ایالات‌متحده، دومین کشور نابرابر در این حوزه محسوب می‌شود.

در این گزارش آمده است که اتکای بیش از حد به سیستم‌های مالی که امکان سودهای کلان و احتکار ثروت را فراهم می‌کنند، زیرساخت‌های بریتانیا را تهی، نابرابری‌های منطقه‌ای عظیم را تشویق و این کشور را در برابر شوک‌ها و رکود آسیب‌پذیر کرده است.

منبع: ایسنا

کد خبر 484236

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • درآمدهای دولت در سال آینده زیر ذره‌بین یک اقتصاددان

    درآمدهای دولت در سال آینده زیر ذره‌بین یک اقتصاددان

    یک اقتصاددان نگاه واقع بینانه به درآمدهای نفتی و مولدسازی دارایی‌های دولت را از نکات مثبت بودجه سال آینده عنوان کرد و گفت: با توجه به نرخ تورم و شرایط اقتصادی، افزایش نزدیک به ۵۰ درصدی درآمدهای مالیاتی در لایحه بودجه سال آینده باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد تا باعث فشار اقتصادی به مردم و بنگاه‌های تولیدی نشود و نتیجه عکس نداشته باشد.

  • دولت به اندازه مالیاتی که می گیرد باید خدمات دهد

    دولت به اندازه مالیاتی که می گیرد باید خدمات دهد

    عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.

  •  صندوق‌های بازنشستگی زیر سایه این مدیران متلاشی می‌شوند

    صندوق‌های بازنشستگی زیر سایه این مدیران متلاشی می‌شوند

    صندوق های بازنشستگی از پول بازنشستگان و سود پول من و شما به وجود آمده است. یک کارمند سی سال کار می‌کند و هر ماه از حساب او به اسم بازنشستگی پول کم می‌شود. اما متاسفانه در حال حاضر با موضوع بحران صندوق های بازنشستگی روبرو هستیم.

  • توجه به کنترل خلق پول در تدوین سیاست‌های اصل ۴۵

    توجه به کنترل خلق پول در تدوین سیاست‌های اصل ۴۵

    مشاور رئیس‌جمهور گفت: در تدوین سیاست‌های کلی اصل ۴۵ قانون اساسی به مسائل روز مانند کنترل خلق پول و رمز ارزها توجه خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =