افزایش یارانه ۱۲۰ هزار خانوار به‌زودی

به گفته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یکی از طرح‌های دولت بحث امنیت غذایی و کالابرگ است که در راستای آن خانوارها از سوی وزارت بهداشت شناسایی شده و سه شاخص برای این طرح در نظر گرفته شده است.

به گزارش صدای بورس، علیرضا عسگریان - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی - در یک برنامه تلویزیونی درباره جزئیات طرح، گفت: یکی از طرح‌های راهبردی دولت بحث امنیت غذایی و کالابرگ است که از ابتدای امسال شروع شده است؛ این طرح برای افزایش امنیت غذایی کودکان بوده و تعداد خانوارهایی که مشمول این طرح می‌شوند ۱۲۰ هزار خانوار است.

به گفته وی، خانوارها از سوی وزارت بهداشت شناسایی شده و سه شاخص برای این طرح در نظر گرفته شده است. پس از تعیین بین دهک‌ها تقسیم بندی شده و در نهایت یارانه جدید به خانوارها تعلق می‌گیرد.

آن‌طور که عسگریان از جرئیات این یارانه گفته، دهک یکم تا پنجم یک میلیون تومان به ازای هر نفر و خانوار متعلق به دهک ششم و هفتم ۶۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر دریافت می‌کنند.

او ادامه داد: در یک خانواری که نیاز است برای دو فرزند امنیت غذایی محقق شود دو میلیون تومان برای آن خانواده در نظر گرفته می‌شود؛ این طرح پیوسته بوده و برای کودکان تا ۶ سال است و کودکانی که ۶ سال را تمام می‌کنند از پوشش این طرح خارج می‌شوند.

بنا به تاکید معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این طرح ارتباطی با طرح کالابرگ ندارد و آن طرح محفوظ است و لازم است خانواده‌ها توجه ویژه به این طرح داشته باشند.

وی با بیان اینکه دولت یک طرح مفصل راهبردی در حوزه امنیت غذایی تعریف کرده است که مهم‌ترین برش آن طرح کالابرگ بود.

عسگریان در این خصوص افزود: اکنون نیز نوزادان و کودکان بین ۶ ماه تا ۶ سال را تحت پوشش قرار می‌گیرند.

به گفته وی از روز یکشنبه هفته آینده این طرح آغاز می‌شود، اکنون به خانوارها پیامک ارسال شده و اگر خانواده‌ای کودکی دارد که نیازمند تغذیه ویژه است و در دهک یک تا ۳ قرار دارد یک میلیون تومان دریافت می‌کند.

عسگریان بیان کرد: قبلاً در مورد کالابرگ الکترونیک گفته می‌شد که تنها ۱۱ قلم کالا را دربر می‌گیرد اما به ۱۶ قلم افزایش یافته چراکه خانواده‌ها باید پروتئین، ویتامین و میزان انرژی مورد نیاز را دریافت کنند و برای اینکه این اتفاق بیفتد سبزیجات و میوه‌جات هم به ۱۱ قلم لبنیات، شیر، ماست، پنیر، تخم مرغ، پروتئین‌ها شامل گوشت مرغ و گوشت قرمز، حبوبات، روغن شکر، قند و برنج اضافه شده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نحوه خرید این اقلام گفت: ۱۱ قلم اعلانی دارای بارکد هستند و قلم‌هایی که جدیداً اضافه شده نیز بارکد منحصر به فرد دارند و اگر به فروشگاه‌های واجد شرایط و زنجیره‌ای مراجعه کنید به دلیل همین بارکد خاص به راحتی می‌توان آنها را خرید کرد.

گفتنی است که ابلاغ به صورت پیامکی است و خانوارها از این طریق می‌توانند مطلع شوند؛ عسگریان با اشاره به جزئیات بیشتر گفت: این برنامه ادامه خواهد داشت و به صورت مفصل از آن صحبت خواهد شد، اگر خانواری از این یک میلیون تومان استفاده نکند تنها یک ماه ذخیره می‌شود.

بنا به اعلام وی، در ماه دوم یک میلیون اضافه می‌شود اما اگر استفاده نشود قطع خواهد شد، میزان تأثیرگذاری این طرح توسط وزارت بهداشت بررسی شده و اگر روی کودک اثر نداشته باشد به خانواده‌ها اطلاع داده شده و یارانه تخصیص داده شده قطع می‌شود.

منبع: ایسنا

کد خبر 483147

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • تخلفات حوزه فروش نان در سامانه‌های هوشمند فروش

    تخلفات حوزه فروش نان در سامانه‌های هوشمند فروش

    مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بازرسی‌ها در حوزه نان در گذشته به صورت شکایت محور بود اما اکنون عملکرد نانوایی‌ها از طریق سامانه‌های کارت خوان فروش نان، در خود واحد صنفی انجام می‌شود.

  • نانوایان براساس میزان پخت یارانه نان دریافت می‌کنند

    نانوایان براساس میزان پخت یارانه نان دریافت می‌کنند

    مدیر طرح هوشمندسازی کارت‌خوان‌های نانوایی‌های کشور گفت: با راه‌اندازی سامانه برخط نظارت برنانوایی‌ها، هر نانوا براساس میزان پخت نان یارانه دریافت می‌کند.

  • شبکه برق ایران و روسیه به هم متصل می‌شوند

    شبکه برق ایران و روسیه به هم متصل می‌شوند

    وزیر نیرو از اتصال شبکه برق ایران و روسیه خبر داد و گفت: مسیری که از نظر اجرایی بسیار آسان‌تر به نظر می‌رسد و نیاز به توسعه شبکه ندارد، مسیر آذربایجان است که کارهای مطالعاتی آن آغاز شده است.

  • تغییر الگوی مصرف خانوارهای ایرانی

    تغییر الگوی مصرف خانوارهای ایرانی

    بررسی الگوی مصرف ‌و درآمد خانوارهای استان تهران از سوی اتاق بازرگانی تهران نشان می‌دهد که طی سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ شاهد جانشینی اقلام مصرفی و تغییر ترکیب مصرف خانوارها به سمت کالاهای ضروری همچون خوراک و مسکن هستیم و در بخش درآمد نیز ترکیب درآمد از مشاغل آزاد به سمت مشاغل غیر شغلی سوق پیدا کرده که یعنی اکثر درآمد خانوار از بخش‌هایی به دست می‌آید که به نظر می‌رسد مولد نیستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =