افزایش تلاش برای بازگشت اعتماد مردم به بازار سهام

نایب رییس هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه مشکلات موجود صنایع مختلف در بورس با نامه‌نگاری‌ها از سوی رییس سازمان بورس منعکس می‌شود، گفت: تلاش مسوولان برای بازگرداندن اعتمادهای از دست رفته در بورس دو چندان شده است.

به گزارش صدای بورس، محسن خدابخش با اشاره به اینکه صدور برخی مجوزها در سال گذشته، قابل مقایسه با ١٠ سال گذشته نیست، اظهار کرد: در مورد مشکلات روزانه بازار سرمایه یک دید کوتاه‌مدت و همچنین اتفاقات بلندمدت وجود دارد که باید آن‌ها را در کنار یکدیگر و در راستای ایجاد بهبود وضعیت بازار پیش برد.

وی افزود: مشکلات موجود صنایع مختلف در بورس با نامه‌نگاری‌ها از سوی رییس سازمان، منعکس و اعلام می‌شود و تا به سرانجام رسیدن آن نیز مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

توسعه نهادها در بازار سرمایه و به‌کارگیری ابزارهای مالی جدید

خدابخش در مورد این سوال که اکنون زمان مناسبی برای ورود سرمایه‌گذاران به بازار سهام است یا خیر، پاسخ داد: اظهارنظر سازمان بورس برای ورود یا خروج سهامداران از بازار درست نیست، اما ارایه آمار از میزان بازدهی بورس و دیگر بازارها برای بازه زمانی مشخص و در دوران تورمی بلامانع است.

نایب رییس هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: سهام شرکت‌های حاضر در بازار دارای بازدهی یکسانی نیستند، بنابراین این امکان وجود دارد که فردی سهامی را انتخاب و پس از ۶ ماه به سود برسد یا فردی دیگر با ضرر از این بازار خارج شود.


بیشتر بخوانید:سیاستگذاری اقتضایی چگونه مسیر رشد بورس را مسدود می‌کند؟


ایجاد صندوق‌های اهرمی

وی گفت: سرمایه‌گذاران در صورت خریداری صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت، همان سود اعلام‌شده را به‌طور ثابت دریافت می‌کنند.

خدابخش اضافه کرد: ابزارهای جدیدی همانند صندوق‌های اهرمی نیز طراحی شده است؛ این صندوق‌ها هم دارای بازدهی ثابتی بوده و از طرفی امکان پذیرش ریسک در صندوق‌های اهرمی باعث شده تا دارندگان واحدهای این صندوق‌ها سود یا زیان بیشتری را متحمل شوند.

نایب رییس هیات مدیره سازمان بورس در ادامه بر توسعه نهادها در بازار سرمایه و به‌کارگیری ابزارهای مالی جدید تاکید کرد.

تدوین دستورالعمل پذیرش شرکت‌های سهامی عام پروژه

وی با بیان اینکه تلاش برای بازگرداندن اعتمادهای از بین رفته دو چندان شده است، گفت: شاید این اقدامات خیلی به چشم نیاید، اما در واقعیت، اقدامات سازمان بورس در جهت توسعه نهادها، ابزارها و تخصصی شدن بازار و توسعه بازار اولیه بسیار قابل توجه است.

خدابخش تاکید کرد: دستورالعمل شرکت‌های سهامی عام پروژه نوشته شده و امیدواریم افراد از طریق بازار سرمایه در سهام شرکت‌های جدید سرمایه‌گذاری کنند.

نایب رییس هیات مدیره سازمان بورس افزود: اکنون سهام شرکت‌های موجود در حال معامله است و نمی‌تواند کمک‌کننده برای تشکیل سرمایه زیاد باشند، هرچند وجود بازار اولیه قوی باید در کنار بازار ثانویه شکل بگیرد.

به گزارش ایرنا، وی خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌گذاری‌های سازمان بورس شکل‌گیری نهادها و ابزارهای تخصصی است تا ضمن صدور مجوزهای بیشتر به تشکیل سرمایه کمک شود.

کد خبر 452904

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • رفتار سرمایه‌گذار در بازار مالی چگونه باید باشد؟

    رفتار سرمایه‌گذار در بازار مالی چگونه باید باشد؟

    افرادی که اهل مطالعه هستند به‌خصوص آن دسته که به نحوی با علم مالی در ارتباط هستند، احتمالاً نام «نسیم نیکلاس طالب» نویسنده و اندیشمند شهیر امریکایی-لبنانی را شنیده‌اند. آثار برجسته او عمدتاً بر موضوعاتی همچون ریسک، عدم قطعیت و فرآیندهای تصادفی متمرکز است.

  • داستان خصوصی‌سازی از کجا در اقتصاد ایران آغاز شد؟

    داستان خصوصی‌سازی از کجا در اقتصاد ایران آغاز شد؟

    در ایران جز در مواردی خاص از جمله دوران پس از استقرار نظام مشروطه، آن هم برای مدتی بسیار کوتاه و دوره جنبش ملی کردن صنعت نفت، بخش خصوصی به‌ویژه سرمایه‌دار ملی هیچ‌گاه پایگاه اجتماعی دولت را تشکیل نداده است.

  • آیا کاهش محدودیت‌های معاملاتی به نفع بازار است؟

    آیا کاهش محدودیت‌های معاملاتی به نفع بازار است؟

    بورس تهران از اوایل دهه ۱۳۸۰ تاکنون، شاهد تغییرات زیادی در دامنه نوسان بوده است؛ در برخی از دوره‌های زمانی، دامنه نوسان به‌ صورت متقارن و در برخی دوره‌ها، به ‌صورت نامتقارن تعیین شده است. همچنین به ‌دنبال برخی از تغییرات بازار سهام، دامنه نوسان کاهش یافته و به‌ دنبال برخی تغییرات تصمیم‌ به افزایش دامنه نوسان گرفته شد.

  • بازار مسکن در تابستان امسال به کدام سو می‌رود؟

    بازار مسکن در تابستان امسال به کدام سو می‌رود؟

    هرچند پارسال سرعت رشد قیمت در همه بازارها به میزان محسوسی کاهش یافت و نرخ‌های بازدهی در همه بازارها در مقایسه با نرخ‌های بازدهی مربوط به سال ۹۹ نزول کرد. بااین‌حال متوسط قیمت مسکن در سال ۱۴۰۰ معادل ۶/۱۶ درصد رشد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =