پیش بینی بازار مسکن در دولت رئیسی/ متقاضیان خرید مسکن بخوانند

کارشناس بازار مسکن گفت: هر چند بازار مسکن راکد است اما با توجه به روند صعودی طلا و ارز،  به طور قطع قیمت مسکن صعودی است.

صدای بورس- محبوبه قرمزچشمه؛ بر اساس آمار، نیاز کشور به مسکن، نیازی انباشته است که با تولید سالانه یک میلیون مسکن مرتفع می شد، دولت تدبیر و امید در ۸ سال کشور داری هیچ برنامه مشخصی برای تولید مسکن ارائه نداد. به زعم کارشناسان علاوه بر سیاست های بانک ها، مشکل تولید نشدن مسکن و تورم، مسکن را تبدیل به یک چالش اساسی برای دولت رئیسی کرده است.

مسکن و ۳ فاکتور تاثیر گذار بر قیمت

جعفر خزائی سرچشمه، کارشناس بازار مسکن در ارتباط با پیش بینی قیمت مسکن تا پایان شهریور در گفت و گو با صدای بورس اظهار کرد: خرید و فروش مسکن در رکود است اما این به این معنا نیست که قیمت مسکن کاهش خواهد یافت با توجه به آنکه در ۴ سال گذشته هیچ برنامه مشخصی برای تولید مسکن وجود نداشته و نیاز مسکن هر سال بر سال پیش انباشته شده است، افزایش قیمت مسکن پیش بینی می شود.


بیشتر بخوانید:


وی با بیان اینکه نباید امیدوار به کاهش قیمت مسکن بود، ادامه داد:‌ طلا و ارز و مسکن با هم وابسته هستند و در ۱۰ سال گذشته دلار ۱۴ برابر، طلا ۱۳ برابر و مسکن ۱۱ برابر افزایش یافته است. در حال حاضر با توجه به روند صعودی طلا و ارز، به طور قطع قیمت مسکن نیز پایین تر نخواهد آمد و اگر تورم صعودی باشد در نهایت بر قیمت مسکن نیز تاثیر گذاشته و افزایشی خواهد بود، با تثبیت قیمت دلار روی رقمی پایین تر، قیمت مسکن کاهشی نخواهد شد و در بهترین حالت باز ثابت می ماند و متقاضیان خرید مسکن نباید امید به کاهش قیمت مسکن داشته باشند.

گرانی ادامه دار مسکن

عضو سابق هیئت مدیره انبوه سازان مسکن با اشاره به کمبود ۵ میلیون مسکن در کشور گفت: تا زمانی که مسکن تولید نشود و طرحی برای تولید مسکن استارت زده نشود، گرانی مسکن ادامه دار است و حتی امکان سونامی مسکن وجود دارد.

وی در ارتباط با برنامه های وزیر پیشنهادی صمت گفت: بیشتر این برنامه ها کلی گویی است. به عنوان مثال آیا وزیر می تواند از قاچاقی که توسط حلقه های نزدیک به حاکمیت انجام می شود، می تواند جلوگیری کند؟

خزائی سرچشمه گفت: فاصله گرفتن دولت از تصدی گری، اهتمام ویژه به بکار گیری تیم جوان، مردمی کردن اقتصاد از جمله برنامه‌هایی است که امکان اجرایی شدن آن بسیار پایین است، به عنوان مثال مردمی کردن اقتصاد در حالی که نزدیک به ۹۳ درصد اقتصاد در دست دولت ارگان های دولتی و خصولتی است، چگونه قرار است اجرایی شود؟ بیش از ۷۰ درصد فارغ التحصیلان از دانشگاه شریف از کشور خارج می شوند، چند نفر از فارغ التحصیلان نخبه وارد تیم دولت شده اند؟

کد خبر 437251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • فرزاد معین IR ۱۵:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۱
    1 0
    من یک طرح کاملا اقتصادی و به صرفه دارم که میتونه مشکل مسکن رو حل کنه، طرح من مهاجرت معکوس از شهرها به روستاهایی هستش که خالی از سکنه شده اند. شما دنبال نخبه هستید؟ باید فراخوان صادر کنید تا به دولت کمک بشه... وقتی مردم رو کنار میگزارید دیگه چه توقعه ای است؟
    • مهدی عقرب IR ۱۳:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۲
      0 0
      میتونیم یه طرح دیگه هم بدیم از روستاها بریم داخل جنگل و کوه و غارها و شیار صخره ها و بیابونا
  • صادق US ۲۰:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۱
    0 0
    وقتی دلار در کانال سی چهار هزار تومان بود مسکن از این ارزان تر بود وارد آن موقع رد رکود است و با پایین آمدن دلار پایین نیامد پس زیاد به قیمت دلار بستگی ندارد در واقع قیمت مسکن چندین برابر تورم و نقدینگی رشد کرده و جامعه کشش افزایش قیمت مسکن را ندارد
  • احمد IR ۰۱:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۳
    0 0
    با سلام چرا کسی از تصویب قانون حذف ماده صد شهرداری ها چیزی نمی‌گوید که چطور قیمت زمین و مسکن را چند صد برابر میکند وقتی سازندها زمین را 60 درصد و طبقه خلافی که سود آنها بود را نمیتوانن بزنن چطور این عرصه بزرگ اقتصادی که کلی انسان از این سفره غذا بزرگ غذا میخوردن را از مردم میگیرند فقط بخاطر اینکه دولت مسکن ملی بسازد تورم افسار گسیخته مصالح دیگر پیش کش سوال کنید کسی دیگر برای مجوز به شهرداری نمیرود وعملا رکود سهمگین غالب و متاسفانه قیمت خانه رو به اسمان