۳۰ میلیون خانه اجبارا بیمه می‌شوند

غلامرضا سلیمانی با اشاره به قانون صندوق بیمه حوادث طبیعی گفت: بر اساس این قانون ۳۰ میلیون خانه تحت پوشش بیمه اجباری حوادث طبیعی قرار می گیرند و مبلغ آن روی قبض برق مصرفی هر خانه می آید.

به گزارش صدای بورس، رئیس کل بیمه مرکزی گفت: لایحه صندوق بیمه حوادث طبیعی در مجلس تصویب و به دولت ابلاغ شده است و  در حال تدوین آیین نامه های اجرایی این صندوق هستیم.

وی افزود: بر اساس این قانون کلیه املاکی که در کشور اشتراک برق دارند تحت پوشش صندوق بیمه حوادث طبیعی قرار می گیرند.

 سلیمانی گفت: سرمایه اولیه این صندوق ۵۰ میلیارد تومان است و بقیه منابع آن از حق بیمه ای که مردم باید بدهند و دولت نیز تامین می کند، به دست می آید.

وی افزود: در زمانی که میزان تعهد بیمه برای هر ملک ۳۰ میلیون تومان بود ۶۰ هزار تومان دولت و ۶۰ هزار تومان صاحب ملک به طور ماهانه حق بیمه پرداخت می کردند اما اکنون میزان تعهد افزایش یافته است و در پی آن حق بیمه نیز افزایش خواهد یافت.

رئیس بیمه مرکزی گفت: بر اساس این قانون ۳۰ میلیون خانه تحت پوشش بیمه حوادث طبیعی قرار می گیرند.پرداخت حق بیمه اجباری است و مبلغ آن روی قبض برق مصرفی هر خانه می آید و بیمه آن را از اداره برق دریافت می کند.

وی گفت: اکنون دولت باید حق بیمه صندوق بیمه حوادث طبیعی را تعیین کند. سبد دارایی صنعت بیمه ۴۲ هزار میلیارد تومان است و در هفت ماه اخیر  معادل ۳۷ درصد افزایش یافته است.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: با تغییر آیین نامه ها پول هایی را که در بانک داشتیم وارد بازار سرمایه کرده ایم.  افزون بر عرضه سهام شرکت های بیمه ای در بازار سرمایه این شرکت ها در بورس سرمایه گذاری نیز کرده اند.

وی گفت: میزان بازدهی بیمه زندگی بسیار خوب بوده است و ۱۴ و نیم درصد از سبد سرمایه ای مجموعه بیمه ای مربوط به بیمه زندگی است.

۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو زیرپوشش بیمه شخص ثالث

رئیس کل بیمه مرکزی درباره بیمه شخص ثالث و بدنه خودرو ها نیز افزود: ۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو در کشور تحت پوشش بیمه شخص ثالث هستند و سه میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو بیمه بدنه دارند که بیشتر آنها خودروهای گران قیمت هستند.

وی گفت: ۲۳ موسسه آموزش بیمه ای خصوصی در کشور وجود دارد. اکنون شرکت های بیمه به این نتیجه رسیده اند که نمایندگی ها برای درآمد آنها اهمیت دارند و بازاریاب آنها هستند.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: مرکز ریسک در بیمه مرکزی با نرم افزارهای پیشرفته و نیروهای آموزش دیده ایجاد شده است و اگر شرکتی به عنوان نمونه بخواهد با دستگاهی بیمه تکمیلی امضا کند حتماً باید چگونگی محاسبه ریسک را به بیمه مرکزی ارائه دهد.

سلیمانی با بیان اینکه مطالعه ایجاد بازار متشکل بیمه ای آغاز شده است،  افزود: زمانی که کشف نرخ انجام می شود اگر کسی غیر از آن عمل کند هم بیمه مرکزی آن را بررسی می کند و هم آن شرکت ضرر کرده است. مبنای وضع مالی شرکت های بیمه را بر اساس توانگری بررسی می کنیم.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: شرکت های بیمه ای که توانگری آنها ۲ است کم هستند و توانمندی بیشتر شرکت های بیمه ای حدود یک است. برنامه ای برای شرکت های استارت آپ در قالب کارگزاری برخط تعریف و در شورای عالی بیمه آن را تصویب کرده ایم.

وی افزود: بر اساس این طرح از ۱۱۵ شرکت استارت آپی نرم افزار ۶۵ شرکت تایید نشد و نرم افزار ۵۰ شرکت در حال بررسی است و به سه شرکت نیز مجوز داده ایم که در اداره ثبت شرکت ها روند کار خود را به پیش می برند.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: مشکلی در بخش محصولات بیمه ای نداریم اما مردم نمی دانند چه محصولات بیمه ای وجود دارد. در سال گذشته ۲۲ محصول بیمه ای ایجاد و اعلام عمومی کردیم.

منبع: تسنیم

کد خبر 422998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =