خنثی‌سازی ریسک خوراک در فنقره با قراردادهای ۱۰ ساله

شرکت ذوب‌گران رنگین‌فلز نماد «فنقره» در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از رشد بیش از ۵۰ درصدی قیمت سهام، از برنامه‌ریزی برای افزایش ظرفیت تولید شمش نقره به ۱۶ تن، انعقاد قراردادهای تأمین مواد اولیه ۱۰ ساله، بهره‌مندی از معافیت مالیاتی تا سال ۱۴۱۲ و تسریع در فروش محصولات خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت ذوب‌گران رنگین‌فلز نماد «فنقره» در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از رشد بیش از ۵۰ درصدی قیمت سهام، از برنامه‌ریزی برای افزایش ظرفیت تولید شمش نقره به ۱۶ تن، انعقاد قراردادهای تأمین مواد اولیه ۱۰ ساله، بهره‌مندی از معافیت مالیاتی تا سال ۱۴۱۲ و تسریع در فروش محصولات خبر داد.

پیرو برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی شرکت ذوب‌گران رنگین‌فلز (فنقره) ناشی از رشد بیش از ۵۰ درصدی قیمت سهام، این شرکت با انتشار شفاف‌سازی به سوالات سهامداران و تحلیل‌گران پاسخ داد. اهم موارد مطرح‌شده به شرح زیر است؛

۱. جهش ظرفیت اسمی تولید شمش نقره به ۱۶ تن

هیئت‌مدیره «فنقره» در حال انجام اقدامات لازم جهت اخذ مجوزهای افزایش ظرفیت اسمی تولید شمش نقره از ۶ تن به ۱۶ تن است. تأمین منابع و تمهیدات لازم از جمله انعقاد قراردادهای بلندمدت تأمین خوراک در دستور کار بوده و در صورت نیاز، اخذ تسهیلات بانکی نیز پیش‌بینی شده است.

۲. پوشش ریسک خوراک با قراردادهای ده‌ساله

شرکت جهت اطمینان از استمرار تولید، اقدام به انعقاد قراردادهای ده‌ساله تأمین مواد اولیه با شرکت‌های معتبر کرده است که با توجه به الزامی و قانونی بودن این تعهدات برای تأمین‌کنندگان، ریسک تأمین خوراک به حداقل رسیده است. همچنین تمرکز بر خرید کنسانتره سرب حاوی نقره به منظور استحصال همزمان شمش سرب، شمش نقره و اکسیدها، ارزش افزوده و سودآوری بالاتری برای شرکت به همراه دارد

۳. معافیت مالیاتی تا سال ۱۴۱۲

«فنقره» با توجه به استقرار در مناطق کمترتوسعه‌یافته، مشمول معافیت مالیاتی موضوع ماده ۱۳۲ قانون مالیات‌های مستقیم تا سال ۱۴۱۲ است. علاوه بر این، با توجه به معافیت فروش گواهی سپرده شمش نقره در بورس کالا در ق.م.م، اعتبار مالیاتی مذکور به شرکت مسترد می‌شود.

۴. وضعیت موجودی شمش سرب و رویکرد صادرات

با توجه به شرایط منطقه‌ای، تحریم‌ها و افزایش تقاضای داخلی، بخش عمده موجودی شمش سرب در شهریورماه (حدود ۹۱۲ تن) در بازار داخل به فروش رسیده است. همچنین بخشی از شمش سرب جهت تعدیل فروش از طریق بازار گواهی سپرده کالایی عرضه می‌شود و در صورت فراهم شدن شرایط صادراتی، بر مبنای صرفه و صلاح سهامداران نسبت به صادرات اقدام خواهد شد.

۵. سازوکار فروش شمش نقره در بورس کالا

بر اساس اعلام شرکت، شمش نقره تولیدی پس از احراز استانداردها تحویل انبار بورس کالا شده و معادل آن گواهی سپرده کالایی صادر می‌گردد که این گواهی‌ها با کارمزد کمتر از نیم درصد در بورس کالا به فروش می‌رسند.

گفتنی است اطلاعات تکمیلی مربوط به بهای تمام‌شده و جزئیات مالی دوره ۶ ماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۵ متعاقباً در موعد مقرر افشا خواهد شد.

خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۵۰۷۲۳-۱۷:۳۲

خنثی‌سازی ریسک خوراک در فنقره با قراردادهای ۱۰ ساله

خنثی‌سازی ریسک خوراک در فنقره با قراردادهای ۱۰ ساله

خنثی‌سازی ریسک خوراک در فنقره با قراردادهای ۱۰ ساله

کد مطلب 557934

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • کدام صندوق‌ها «فنقره» را گرانتر خریدند؟

    کدام صندوق‌ها «فنقره» را گرانتر خریدند؟

    تحلیل معاملات ۹۳ صندوق مشارکت کننده در عرضه اولیه «فنقره» نشان می‌دهد اکثریت صندوق‌ها پایین‌تر از قیمت کشف خرید کردند، اما فاصله بیشتر سفارش‌های بالایی و وزن متفاوت تخصیص‌ها، میانگین موزون معاملات را روی ۱۵ هزار و ۸۱۸ ریال نشاند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha