جهش ۹۵ درصدی ارزش سرمایه‌گذاری خارجی در بورس

ارزش سبد سرمایه‌گذاران خارجی بازار سرمایه در شهریور ۱۴۰۵ با رشد ۹ درصدی نسبت به مرداد به ۳۳۳ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال رسید. این عدد در بازه یکساله رشد بیش از ۹۵ درصدی داشته است.

به گزارش صدای بورس ارزش کل سبد سرمایه‌گذاران خارجی از ۳۰۵ هزار و ۷۳۳ میلیارد ریال در مرداد به ۳۳۳ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال در شهریور رسیده است. همچنین ارزش سبد سرمایه‌گذاران حقوقی خارجی با رشد ۸.۹ درصدی به ۳۰۰ هزار و ۱۳۶ میلیارد ریال رسید و ارزش سبد اشخاص حقیقی نیز با افزایش ۱۰.۴ درصدی، از ۳۰ هزار و ۲۲ میلیارد ریال به ۳۳ هزار و ۱۳۴ میلیارد ریال افزایش یافت.

مقایسه سالانه تصویر پررنگ‌تری از رشد این شاخص ارائه می‌کند؛ ارزش کل سبد سرمایه‌گذاران خارجی نسبت به شهریور ۱۴۰۴ حدود ۹۵.۳ درصد افزایش یافته است. رشد ارزش سبد حقیقی‌ها در این بازه بیش از ۱۵۷ درصد و در بخش حقوقی بیش از ۹۰ درصد بوده است.

خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۵۰۷۱۳-۱۱:۰۶

۹۰ درصد ارزش سبد در اختیار حقوقی‌ها

تعداد سرمایه‌گذاران خارجی نیز در شهریور به ۵ هزار و ۴۲۲ شخص حقوقی رسیده که شامل یک‌هزار و ۹۳۱ سرمایه‌گذار حقوقی و ۳ هزار و ۴۹۱ سرمایه‌گذار حقیقی است. اگرچه حقیقی‌ها حدود ۶۴ درصد از تعداد سرمایه‌گذاران خارجی را تشکیل می‌دهند، سهم آنها از ارزش کل سبد کمتر از ۱۰ درصد است. در مقابل حقوقی‌ها با سهم حدود ۳۶ درصدی از تعداد سرمایه‌گذاران، بیش از ۹۰ درصد ارزش سبد خارجی‌ها را در اختیار دارند.

کد مطلب 557594

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • «فپردیس» ۹ همتی به فرابورس می‌آید

    «فپردیس» ۹ همتی به فرابورس می‌آید

    مدیر تأمین مالی خدمات مشاور مالی شرکت تأمین سرمایه بانک مسکن به روند ارزش‌گذاری فپردیس اشاره می‌کند.

  • بازدهی سکه از «عسکه» بیشتر شد

    بازدهی سکه از «عسکه» بیشتر شد

    تغییرات قیمت سکه امامی و اوراق «عسکه» نشان می‌دهد شکاف قیمتی این دو بازار از ابتدای معاملات ثانویه بسته نشده و جهت آن نیز تغییر کرده است. «عسکه» که در نخستین روز با قیمتی بالاتر از سکه معامله می‌شد، اکنون بیش از ۴ میلیون تومان ارزان‌تر از سکه فیزیکی قیمت خورده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha