به گزارش صدای بورس، در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، نمادهای کالا، قچار، محتشم، غزر، شپدیس، سمگا و صبا حجم مشکوک داشتند. همچنین نمادهای فبیرا، ورازی، شلرد و ثجوان که در بازار پایه فرابورس معامله میشوند، حجم مشکوک داشتند.
نماد کالا در گروه فعالیتهای کمکی به نهادهای مالی واسط، نماد قچار در گروه قند و شکر، نماد محتشم در گروه منسوجات، نماد غزر در گروه محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر، نماد شپدیس در گروه محصولات شیمیایی، نماد سمگا در گروه هتل و رستوران و نماد صبا در گروه سرمایهگذاریها قرار دارند.

همچنین نماد فبیرا در گروه ساخت محصولات فلزی، نماد ورازی در گروه بیمه و صندوق بازنشستگی به جز تأمین اجتماعی، نماد شلرد در گروه محصولات شیمیایی و نماد ثجوان در گروه انبوهسازی، املاک و مستغلات هستند.





نظر شما