دالبر محصولات خود را به‌طور میانگین ۳۷ درصد گران کرد

شرکت البرز دارو با نماد «دالبر» از دریافت مجوز افزایش نرخ فروش محصولات خود از سازمان غذا و دارو خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت البرز دارو با نماد «دالبر» از دریافت مجوز افزایش نرخ فروش محصولات خود از سازمان غذا و دارو خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه منتشر شده، مجوز افزایش قیمت در تاریخ ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ دریافت و از همان تاریخ اعمال شده است. میانگین افزایش نرخ محصولات این شرکت شامل انواع آمپول، قرص و شربت ۳۷ درصد اعلام شده و نرخ جدید این محصولات از ۱۶ هزار و ۲۸۰ ریال به ۲۱ هزار و ۲۵۸ ریال افزایش یافته است.

مبلغ فروش این محصولات در سال مالی گذشته ۵۴ هزار و ۱۳۳ میلیارد و ۳۹۵ میلیون ریال بوده که معادل ۱۴ درصد کل درآمد شرکت در سال مالی قبل را تشکیل می‌دهد. به این ترتیب، افزایش نرخ اخیر می‌تواند آثار مثبتی بر درآمدها و حاشیه سود «دالبر» در سال جاری داشته باشد.

این شرکت افزایش قیمت را در راستای پوشش هزینه‌های ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه و اقلام بسته‌بندی عنوان کرده و اعلام کرده در صورت وجود تغییرات بااهمیت، اطلاعات تکمیلی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دالبر محصولات خود را به‌طور میانگین ۳۷ درصد گران کرد

کد مطلب 555600

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha