فروش املاک مازاد اخابر با سود ۹.۳ هزار میلیارد ریالی

شرکت مخابرات ایران، از نتایج برگزاری مزایده فروش املاک مازاد خود خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت مخابرات ایران، از نتایج برگزاری مزایده فروش املاک مازاد خود خبر داد. ارزش کل معاملات انجام‌شده از این محل بیش از ۱۰.۲ هزار میلیارد ریال و سود حاصل از فروش نیز حدود ۹.۳ هزار میلیارد ریال اعلام شده است.

شرکت مخابرات ایران با نماد «اخابر»، جزئیات نتایج حاصل از برگزاری مزایده املاک مازاد این شرکت را در قالب افشای اطلاعات بااهمیت گروه «ب» منتشر کرد.

بر اساس اطلاعیه منتشرشده، املاک مازاد مخابرات ایران از طریق تهاتر، فروش نقدی و اقساطی و مطابق فهرست مندرج در پیوست گزارش، واگذار شده است.

جمع مبلغ حاصل از فروش این املاک ۱۰ هزار و ۲۰۹ میلیارد و ۱۱۱ میلیون و ۱۵۴ هزار و ۷۰۰ ریال اعلام شده است. همچنین مبلغ دفتری املاک واگذارشده ۸۶۴ میلیارد و ۹ میلیون و ۹۹۷ هزار و ۶۵۳ ریال بوده و در نتیجه، شرکت مخابرات ایران از این واگذاری به سودی معادل ۹ هزار و ۳۴۵ میلیارد و ۱۰۱ میلیون و ۱۵۷ هزار و ۴۷ ریال دست یافته است.

به بیان دیگر، ارزش فروش املاک مازاد «اخابر» حدود یک هزار و ۲۱ میلیارد تومان و سود شناسایی‌شده از این محل حدود ۹۳۴.۵ میلیارد تومان است.

طبق اطلاعات افشاشده، اثر مالی این رویداد نسبت به سال مالی قبل، معادل یک درصد از کل دارایی‌ها و پنج درصد از کل درآمد فروش شرکت مخابرات ایران برآورد شده است.

کد مطلب 555393

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha