فمراد از رشد فروش ۵۶ درصدی خبر داد

گزارش ۹ماهه «فمراد» یک تناقض مهم دارد؛ فروش شرکت با رشد ۵۶ درصدی به ۱,۹۷۳ میلیارد تومان و سود ناخالص با افزایش ۶۵ درصدی به ۷۶.۵ میلیارد تومان رسیده، اما سود خالص با سقوط ۹۹ درصدی به تنها ۱۵۸ میلیون تومان کاهش یافته است.

به گزارش صدای بورس، گزارش ۹ماهه «فمراد» یک تناقض مهم دارد؛ فروش شرکت با رشد ۵۶ درصدی به ۱,۹۷۳ میلیارد تومان و سود ناخالص با افزایش ۶۵ درصدی به ۷۶.۵ میلیارد تومان رسیده، اما سود خالص با سقوط ۹۹ درصدی به تنها ۱۵۸ میلیون تومان کاهش یافته است.

عامل اصلی این افت، جهش هزینه‌ها بوده است؛ هزینه‌های اداری ۹۶ درصد و سایر هزینه‌های عملیاتی ۱۳۳ درصد رشد کرده که بخش مهمی از آن به ذخیره عدم رفع تعهد ارزی مربوط می‌شود.

افزایش هزینه‌های مالی و شناسایی ۸ میلیارد تومان مالیات سنواتی نیز تقریباً باقی‌مانده سود شرکت را از بین برده است.با این حال، رشد فروش، افزایش سود ناخالص و ثبت ۱۲۹.۶ میلیارد تومان جریان نقد عملیاتی نشان می‌دهد موتور اصلی کسب‌وکار همچنان فعال است.
فمراد؛ فروش می‌تازد، اما هزینه‌های سنگین فعلاً اجازه تبدیل رشد درآمد به سود خالص را نداده‌اند.

کد مطلب 554739

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha