یک کارشناس بانکی با تأکید بر تفاوت ریسک بانکها، تعیین نرخهای متفاوت برای سود سپرده را راهکاری برای اصلاح رفتار سپردهگذاران دانست و گفت بانکها توان افزایش نرخ سود متناسب با تورم را ندارند.
اخبار مرتبط
-
دلایل حساسیت بازار سرمایه به نرخ سود
در چشمانداز اقتصادی ایران، نرخ سود همواره یکی از موضوعات داغ و محل بحث بوده است. اما فراتر از یک عدد ساده در ترازنامهها، پایداری نرخ سود بالا در اقتصاد ایران، برآیندی از متغیرهای بنیادین اقتصاد کلان است که فعالان بازار سرمایه توجه ویژهای به آن دارند.
-
با کدام کارت بانکی امکان استفاده از کالابرگ وجود دارد؟
مدیر کل دفتر امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد اظهار داشت: در فرایند اجرا و اختصاص کالا برگ قرار نیست کارت جدید برای افراد و مشمولان صادر شود و هر کارت و حساب بانکی این قابلیت را دارند که کالا برگ به آن واریز شود.
-
تأمین مالی از طریق رتبه اعتباری در بازار سرمایه بررسی شد:
رتبه اعتباری، شاه شطرنج تأمین مالی
موضوع این هفته میزگرد هفتهنامه اطلاعات بورس بررسی شاخص رتبه اعتباری است که با حضور علی رحمانی، اقتصاددان و استاد دانشگاه؛ رضا عیوضلو، مدیرعامل شرکت رتبهبندی پایا؛ محمدمهدی مؤمن زاده، مدیرعامل شرکت گروه توسعه مالی مهر آیندگان و حجتالله انصاری، مدیرعامل تأمین سرمایه دماوند بررسی شد.
-
تعیین نرخ سود تاثیری در کاهش فساد سیستم بانکی ندارد
سختگیریهای بانک مرکزی درباره نرخ سود سپرده در حالی که خود این بانک اوراق گواهی سپرده با نرخ ۳۰ درصدی منتشر میکند، یک تناقض بزرگ است.



نظر شما