۳ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۰
دهه از دست‌رفته

خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا که با نام برگزیت شناخته می‌شود، ۱۰ ساله شد. بسیاری از کارشناسان این اتفاق را به زیان بریتانیا ارزیابی می‌کنند و معتقدند این کشور باید بر آینده تمرکز کند.

به گزارش صدای بورس، نشریه «اکونومیست» در تازه‌ترین شماره خود به بررسی این موضوع پرداخته و نوشته است: یک دهه از دست رفت، امروز باید به فکر آینده بود.

از زمان رأی مثبت به خروج از اتحادیه اروپا، ۱۰ سال گذشت و ۶ نخست‌وزیر بر سر کار آمدند، اما بریتانیا با وجود از دست دادن قاره اروپا هنوز نتوانسته جایگاهی کسب کند.

در همه‌پرسی که روز ۲۳ ژوئن ۲۰۱۶ برگزار شد، ۵۲ درصد به خروج از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند. این رأی موجب جدایی بیشتر بین مردم شده و آنها را فقیرتر کرده است.

وعده‌های برگزیت مبنی بر بازپس‌گیری قدرت بریتانیا یک لطیفه بی‌رحم بود. این کشور تحت تأثیر رویدادهای جهانی قرار گرفته است. مثلاً وعده کاهش مهاجرت محقق نشد، بلکه افزایش یافت.

دهه از دست‌رفته

کد مطلب 554045

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha