سود خالص اخابر به ۱۴۷ هزار میلیارد ریال رسید

شرکت مخابرات ایران صورت‌های مالی تلفیقی ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ را به‌صورت حسابرسی‌نشده منتشر کرد.

به گزارش صدای بورس، شرکت مخابرات ایران با نماد اخابر صورت‌های مالی تلفیقی ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ را به‌صورت حسابرسی‌نشده منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، درآمدهای عملیاتی شرکت در سال ۱۴۰۴ به ۱,۲۱۸,۵۲۹,۲۸۳ میلیون ریال رسیده که در مقایسه با ۹۱۱,۴۶۳ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۳ ۳۴ درصد رشد داشته است.

همچنین بهای تمام‌شده درآمدهای عملیاتی با افزایش ۳۶ درصدی به ۹۳۳,۶۳۸ میلیارد ریال رسیده و در نتیجه سود ناخالص شرکت با رشد ۲۶ درصدی به ۲۸۴,۸۹۱ میلیارد ریال افزایش یافته است.

بر پایه این صورت‌های مالی، سود عملیاتی شرکت با رشد ۳۰ درصدی به ۱۶۰,۵۷۵ میلیارد ریال رسیده است.

در نهایت، سود خالص تلفیقی مخابرات ایران در پایان سال ۱۴۰۴ به ۱۴۷,۱۸۹ میلیارد ریال رسیده که نسبت به ۷۰,۵۸۹ میلیارد ریال در سال قبل ۱۰۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین سود خالص هر سهم شرکت ۱۵۳ ریال گزارش شده است.

کد مطلب 553861

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha