۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۳
آغاز دوباره تولید در شگویا

شرکت پتروشیمی تندگویان در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ از ثبت ۱۴ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال فروش خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت پتروشیمی تندگویان با نماد شگویا در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ از ثبت ۱۴ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال فروش خبر داد.

بر اساس این گزارش، مجموع درآمد شرکت از ابتدای سال مالی تا پایان اردیبهشت به حدود ۴۳ هزار و ۷۰ میلیارد ریال رسیده است. فروش مدت مشابه سال گذشته بیش از ۶۲ هزار و ۸۶۷ میلیارد ریال اعلام شده بود.

در ترکیب فروش اردیبهشت‌ماه، گرید بطری با ثبت ۷ هزار و ۷۴۵ میلیارد ریال بیشترین سهم از درآمد شرکت را به خود اختصاص داده است. پس از آن گرید الیاف با ۵ هزار و ۲۶۸ میلیارد ریال در رتبه بعدی قرار دارد و نخ POY نیز حدود ۴۴۸ میلیارد ریال فروش ثبت کرده است. در این ماه فروشی برای اسید ترفتالیک خالص (PTA) گزارش نشده است.

شرکت همچنین اعلام کرده است واحدهای تولیدی فاز اول پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های انجام‌شده در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ مجدداً راه‌اندازی شده و فعالیت خود را با ۵۰ درصد ظرفیت اسمی آغاز کرده‌اند.

طبق اعلام پتروشیمی تندگویان، با تأمین خوراک پارازایلین (PX) از سایر تأمین‌کنندگان، واحدهای تولیدی فاز دوم نیز به مدار تولید بازخواهند گشت و زمان راه‌اندازی مجدد آن متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد. این شرکت تأکید کرده است برآورد دقیق آثار مالی ناشی از توقف تولید در حال حاضر مشخص نیست.

کد مطلب 553660

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha