افزایش سقف وام ودیعه مسکن دانشجویان برای متقاضیان شهر تهران

پرداخت وام‌های ودیعه مسکن، فرزندآوری و تسهیلات سفرهای زیارتی در سال جاری براساس مصوبه هیأت امناء ابلاغ شد. بر این اساس سقف وام ودیعه مسکن برای متقاضیان در شهر تهران به ۳۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

به گزارش صدای بورس، پرداخت وام‌های ودیعه مسکن، فرزندآوری و تسهیلات سفرهای زیارتی در سال جاری براساس مصوبه هیأت امناء ابلاغ شد. بر این اساس سقف وام ودیعه مسکن برای متقاضیان در شهر تهران به ۳۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، پرداخت وام‌های ودیعه مسکن، فرزندآوری و تسهیلات سفرهای زیارتی در سال جاری براساس مصوبه هیأت امناء ابلاغ گردید.

طبق این مصوبه، سقف وام ودیعه مسکن برای متقاضیان در شهر تهران به ۳۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است. همچنین ساکنان شهرهای با جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر می‌توانند تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان و ساکنان شهرهای با جمعیت کمتر از ۵۰۰ هزار نفر تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

همچنین تسهیلات فرزندآوری بر اساس تعداد فرزندان به شرح زیر پرداخت خواهد شد:

فرزند اول: ۳۰۰ میلیون ریال فرزند دوم: ۴۰۰ میلیون ریال فرزند سوم: ۵۰۰ میلیون ریال فرزند چهارم: ۶۰۰میلیون ریال فرزند پنجم و بالاتر: ۷۰۰ میلیون ریال

در بخش دیگری از این مصوبه، دانشجویان متقاضی سفرهای زیارتی نیز مشمول تسهیلات ویژه خواهند شد. بر این اساس، دانشجویانی که عازم سفر حج، اربعین یا عتبات عالیات هستند، در هر مقطع تحصیلی می‌توانند یک نوبت از وام ضروری حج و همچنین یک نوبت از وام ضروری عتبات یا اربعین استفاده کنند.

سقف این تسهیلات به شرح زیر تعیین شده است:

وام اربعین: ۶۰ میلیون ریال وام ضروری عتبات (زمینی): ۷۰ میلیون ریال وام ضروری عتبات (هوایی): ۱۲۰ میلیون ریال

این افزایش تسهیلات با هدف حمایت از دانشجویان و تسهیل دسترسی آنان به خدمات مسکن، فرزندآوری و سفرهای زیارتی خواهد بود.

منبع: ایسنا
کد مطلب 553568

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • وام ودیعه مسکن به شما تعلق می‌گیرد؟

    وام ودیعه مسکن به شما تعلق می‌گیرد؟

    امسال چندین مدل وام ودیعه مسکن به خانوارهای فاقد مسکن پرداخت می شود.

  • بانک‌های دولتی چقدر وام ودیعه پرداختند؟

    بانک‌های دولتی چقدر وام ودیعه پرداختند؟

    یک کارشناس اقتصادی درباره آمارهای بانک مرکزی مبنی بر منفی شدن نرخ رشد نقدینگی و احتمال تداوم این روند در ماه‌های آینده و طول سال جاری تاکید کرد: آمار خردادماه که منتشر شود می‌توان تحلیل قابل اتکایی در این باره ارائه کرد اما به نظر شخصی من این امر غیرعادی است و نیاز به بررسی بیشتر دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha