به گزارش صدای بورس، شرکت سیمان آبیک با نماد «سآبیک» از برگزاری مجمع عمومی فوقالعاده خبر داد.
بر اساس اطلاعیه منتشرشده، این مجمع در ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ در تهران، شیان، خیابان بیات، میدان شهید طجرلو، خیابان طجرلو شرقی، پلاک ۶۳ و در مجموعه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد.
مطابق اعلام شرکت، اصلیترین دستور جلسه این مجمع تطابق اساسنامه شرکت با نمونه اساسنامه سازمان بورس و اوراق بهادار است. همچنین سایر مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی فوقالعاده قرار دارد نیز بررسی خواهد شد.
پخش آنلاین این مجمع از طریق وبسایت رسمی شرکت سیمان آبیک به نشانی www.abyekcement.com در دسترس سهامداران خواهد بود.
بر اساس اعلام شرکت، سهامداران میتوانند تا تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ در ساعات اداری با ارائه کارت ملی به امور سهام شرکت در نظرآباد استان البرز (کیلومتر ۸۰ اتوبان تهران–قزوین) مراجعه و کارت ورود به جلسه دریافت کنند. همچنین امکان دریافت کارت ورود تا یک ساعت قبل از شروع مجمع با ارائه اصل اوراق سهام و کارت ملی در محل برگزاری مجمع نیز فراهم شده است.
این مجمع به صورت حضوری برگزار خواهد شد و از سهامداران، وکلای قانونی و نمایندگان اشخاص حقوقی برای حضور در جلسه دعوت شده است.



نظر شما