کفرآور در مناقصه خرید ۷۵ هزار تن سنگ گچ شرکت کرد

شرکت فرآورده‌های سیمان شرق از شرکت در مناقصه خرید ۷۵ هزار تن سنگ گچ خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت فرآورده‌های سیمان شرق از شرکت در مناقصه خرید ۷۵ هزار تن سنگ گچ خبر داد؛ مناقصه‌ای که توسط شرکت سیمان شرق برگزار شده و در گروه افشای اطلاعات بااهمیت ب منتشر شده است.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ کفرآور منتشر شد.

بر اساس اطلاعیه منتشرشده، موضوع این مناقصه خرید ۷۵,۰۰۰ تن سنگ گچ با حداقل درجه خلوص ۹۰ درصد سولفات کلسیم به همراه دو مولکول آب است که باید با شرایط تعیین‌شده، در محل دپوی سنگ گچ مجتمع سیمان شرق تحویل شود.

نحوه دریافت اسناد و ارائه مدارک

طبق اطلاعیه، اسناد مناقصه از ۴ خرداد ۱۴۰۵ تا ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ از طریق سایت اینترنتی شرکت سیمان شرق به نشانی www.sharghcement.ir و از بخش مناقصه، با درج کد ملی و مشخصات، قابل دریافت بوده است.

همچنین متقاضیان می‌توانستند برای بازدید از محل اجرای موضوع مناقصه و هماهنگی با معاونت فنی، با شماره ۰۵۱-۳۲۶۴۳۷۴۰ تماس بگیرند.

مدارک و اسناد تکمیل‌شده نیز باید تا پایان وقت اداری چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ به دفتر امور قراردادهای شرکت سیمان شرق در مشهد ارسال یا تحویل می‌شد.

بر اساس این افشا، زمان مشخصی برای اعلام نتیجه مناقصه اعلام نشده و تاریخ برآوردی تعیین نتایج همچنان نامشخص است.

افشای شرکت «کفرآور» در این مناقصه می‌تواند از منظر تأمین یا توسعه همکاری‌های عملیاتی در زنجیره تأمین مواد اولیه صنعت سیمان، برای فعالان بازار سرمایه حائز اهمیت باشد؛ هرچند تا این مرحله، صرفاً شرکت در مناقصه اعلام شده و هنوز نتیجه نهایی مشخص نیست.

کد مطلب 553002

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha