۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۷
صندوق طلای نگین فارس ۱.۲ همتی شد

با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران از صندوق طلای «نگین فارس»، ارزش خالص دارایی‌های این صندوق به بیش از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسید و ظرفیت واحدهای باقی‌مانده آن در آستانه تکمیل قرار گرفت.

به گزارش صدای بورس،صندوق نگین فارس تحت مدیریت شرکت تأمین سرمایه خلیج‌فارس با پذیره‌نویسی در تاریخ ۲۴ آبان ۱۴۰۴ وارد بازار سرمایه شد و در مقاطعی با ثبت بیشترین بازدهی نسبت به سایر صندوق‌های طلا در رتبه اول سودآوری قرار گرفت.

در آخرین این موارد و در سه ماهه منتهی به ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ این صندوق بیشترین بازدهی را برای سرمایه‌گذاران در بین ۳۱ صندوق‌ طلای بورسی رقم زده است.

متقاضیان سرمایه‌گذاری در طلا می‌توانند با مراجعه به سامانه معاملاتی کارگزاری خود و جستجوی نماد «نگین فارس»، از مزایای سرمایه‌گذاری در واحدهای باقیمانده این صندوق بهره‌مند شوند.‌

پشتوانه ۱۰۰ درصد واقعی طلا، سرمایه‌گذاری امن و شفاف، عدم نیاز به خرید و نگهداری فیزیکی طلا و نقدشوندگی سریع در تمامی کارگزاری‌ها از جمله مزایای سرمایه‌گذاری در صندوق «نگین فارس» است.

کد مطلب 552369

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha