۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۸
افزایش نرخ فروش ۵۲ قلم داروی دسانکو

شرکت داروسازی سبحان انکولوژی از افزایش نرخ فروش ۵۲ قلم داروی هازارد خود با مجوز سازمان غذا و دارو خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت داروسازی سبحان انکولوژی از افزایش نرخ فروش ۵۲ قلم داروی «هازارد» خود با مجوز سازمان غذا و دارو خبر داد.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه الف منتهی به سال مالی ۱۴۰۵/۰۹/۳۰(اصلاحیه) دسانکو منتشر شد.

بر اساس اطلاعیه اصلاحی منتشرشده، نرخ فروش این محصولات که پیش‌تر صفر ریال درج شده بود، با توجه به نظر کارشناس سازمان بورس و در راستای پوشش هزینه‌های ناشی از افزایش بهای تمام شده طی چند مرحله افزایش یافته است.
جزئیات افزایش نرخ؛

تاریخ دریافت مجوز: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
مرجع صادر کننده مجوز: سازمان غذا و دارو
تعداد محصولات مشمول افزایش نرخ: ۵۲ قلم داروی هازارد
مبلغ فروش محصولات در سال مالی قبل: ۳,۹۱۱,۵۴۴ میلیون ریال
سهم فروش این داروها از درآمد سال مالی قبل: ۴۹ درصد شرکت

این افزایش نرخ با هدف جبران رشد هزینه‌های تولید و استمرار سودآوری شرکت انجام شده است و آثار مالی آن بر درآمد کل شرکت در سال جاری به تدریج نمایان خواهد شد. اطلاعیه فعلی اصلاحیه‌ای بر اطلاعیه شماره ۱۵۰۹۱۶۰ است که با لحاظ نظرات کارشناس سازمان بورس به‌روزرسانی شد.

افزایش نرخ فروش ۵۲ قلم داروی دسانکو

کد مطلب 551916

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha