رشد ۳۹ درصدی سود خالص دالبر در سه‌ماه

شرکت البرز دارو در گزارش سه‌ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از افزایش ۳۹ درصدی سود خالص نسبت به دوره مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت البرز دارو با نماد «دالبر» در گزارش سه‌ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از افزایش ۳۹ درصدی سود خالص نسبت به دوره مشابه سال قبل خبر داد. سود هر سهم این شرکت دارویی در این دوره به ۳۶۲ ریال افزایش یافته است.

شرکت البرز دارو (سهامی عام) با سرمایه ثبت‌شده ۱۴ هزار میلیارد ریال، صورت‌های مالی میاندوره‌ای سه‌ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ را منتشر کرد. طبق این گزارش که حسابرسی نشده است، عملکرد شرکت در مقایسه با دوره مشابه سال قبل نشان‌دهنده بهبود سودآوری و رشد قابل‌توجه در فروش است.

در این دوره، درآمدهای عملیاتی «دالبر» با رشد ۵۸ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته، به ۱۳,۷۵۸ میلیارد ریال رسید. همچنین بهای تمام‌شده درآمدهای عملیاتی برابر با ۵,۳۶۹ میلیارد ریال اعلام شده که نسبت به دوره مشابه رشد ۳۳ درصدی را نشان می‌دهد.

در نتیجه، سود ناخالص شرکت با افزایش ۸۰ درصدی به ۸,۳۸۸ میلیارد ریال رسیده است.

هزینه‌های فروش، اداری و عمومی «البرز دارو» در این دوره معادل ۵۲۸ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال قبل رشد ۲۵ درصدی داشته است. در مقابل، سرفصل سایر درآمدها رشد چشمگیر ۹۳۸ درصدی را ثبت کرده و به ۳۱ میلیارد ریال رسیده است.

پس از کسر هزینه‌های مالی (۲,۰۰۰ میلیارد ریال) و احتساب سایر اقلام، سود عملیاتی شرکت برابر با ۷,۸۵۹ میلیارد ریال گزارش شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۶ درصد افزایش داشته است.

در نهایت، سود خالص شرکت البرز دارو در سه‌ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۴ به ۵,۰۶۹ میلیارد ریال رسید که نسبت به دوره مشابه سال گذشته افزایش ۳۹ درصدی را نشان می‌دهد.

بر این اساس، سود خالص هر سهم (EPS) «دالبر» از ۳۰۶ ریال در سال قبل به ۳۶۲ ریال افزایش یافته است.

گفتنی است شرکت اعلام کرده در دوره جاری تغییری در ترکیب عملیات متوقف‌شده نداشته و کلیه سود حاصل از عملیات تداوم‌پذیر بوده است. همچنین، جزئیات تغییرات انجام‌شده در یادداشت‌های توضیحی صورت‌های مالی درج گردیده است.

کد مطلب 550846

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha