استفاده از بازار سرمایه برای حمایت از خسارت‌دیدگان جنگ

ظرفیت‌های جدیدی در حوزه بازار سرمایه برای حمایت از واحدهای آسیب دیده برقرار شده است.

به گزارش صدای بورس،سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در اظهاراتی پیرامون وضعیت پایداری زیرساخت‌های اقتصادی و اقدامات وزارتخانه در مدیریت بحران، گفت: به رغم حملات بی‌وقفه و سنگین سایبری و نظامی که به صورت مستمر علیه شبکه بانکی کشور صورت می‌گیرد، تیم‌های متخصص این وزارتخانه موفق شده‌اند پایداری خدمات را به طور کامل به شبکه بانکی برقرار کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: در راستای گسترش خدمات غیرحضوری، یکی از بازوهای هوشمند صنعت بیمه را در سامانه "بله" راه‌اندازی کرده‌ایم. از این پس، شهروندان عزیز می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری، از طیف گسترده‌ای از خدمات بیمه‌ای در این سامانه بهره‌مند شوند که این امر گامی مهم در جهت هوشمندسازی خدمات دولت محسوب می‌شود.

وزیر اقتصاد در بخش پایانی سخنان خود، به اقدامات انجام شده در حوزه بازار سرمایه اشاره کرد و افزود: «با توجه به حملات متجاوزانه کشورهای آمریکا و رژیم صهیونیستی که منجر به آسیب‌هایی در برخی شرکت‌ها و کارخانجات شده است، همکاران من در وزارتخانه ظرفیت‌های جدیدی را در بازار سرمایه ایجاد کرده‌اند.

منبع: تسنیم
کد مطلب 550014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha