به گزارش صدایبورس، در پیش گشایش صندوقهای نقره خروج پول چشمگیزی مشاهده نشده و نسبت خریدار به فروشنده بیانگر عرضه در این صندوق ها است. هر ۴ صندوق نقره امروز در محدوده منفی هستند.

۱۲:۱۲
خروج پول از صندوقهای نقره به بیش از ۱،۸ میلیاردتومان رسید و نسبت خریدار به فروشنده همچنان بیش از منفی ۲ است.
ارزش معاملات این گروه نیز از ۳۸ میلیاردتومان عبور کرد. بیشترین حباب مربوط به صندوق نقرابی با بیش از ۷ درصد و کمترین جباب مربوط به صندوق سیمین با مثبت ۲ درصد حباب است.
نقرابی در معاملات امروز تا این لحظه بیشترین ریزش را در صندوق های نقره داشته است.

۱۲:۲۶
صندوق نقران ورود پول بیش از ١٣ میلیارد تومانی را تا این لحظه به ثبت رسانده است. همچنین بیشترین خروج پول از صندوق سیمین با بیش از ٢،۶ میلیاردتومان بوده است.
۱۲:۴۸
ورود پول صندوق های نقره از ٢٠ میلیاردتومان عبور کرد و ارزش معاملات نزدیک به ١٠٠ میلیارد تومان شد و حجم معاملات گروه از ٩٠ میلیون حجم عبور کرد. اما همچنان این ۴ صندوق منفی هستند.

۱۳:۳۰
در معاملات صندوق های نقره ورود پول بیش از ٣۵ میلیاردتومانی رقم خورد و ارزش معاملات از ١۴٣ میلیاردتومان عبور کرد. همچنین بیشترین حباب مثبت مربوط به صندوق میرابی با بیش از ٧ درصد و کمترین حباب مثبت در صندوق سیمین با بیش از ٢ درصد بود. بیشترین ورود پول در صندوق نقران با ۴٣ میلیاردتومان و بیشترین خروج پول از صندوق سیمین با بیش از ۵ میلیارد تومان صورت گرفت. تنها صندوق مثبت نقره سیمین با رشد ٠،٢۴ درصدی بود و بیشترین ریزش را هم صندوق نقران با ریزش ٠،٩۵ درصد منفی داشت .




نظر شما