افزایش سرمایه ۷ درصدی هرمز در مجمع فوق‌العاده تصویب شد

گزارش تصمیمات مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به ۱۴۰۴/۱۲/۲۹شرکت فولاد هرمزگان جنوب با نماد هرمز منتشر شد.

به گزارش صدای بورس، مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت فولاد هرمزگان جنوب (هرمز) با افزایش سرمایه این شرکت موافقت کرد.

در این مجمع سهامداران با افزایش سرمایه شرکت از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال به ۱۳۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال موافقت کردند. بر این اساس سرمایه شرکت به میزان ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال معادل حدود ۷ درصد افزایش خواهد یافت.

طبق مصوبه مجمع، این افزایش سرمایه به طور کامل از محل سود انباشته تأمین می‌شود و به منظور تقویت ساختار مالی شرکت انجام خواهد شد.

همچنین در این جلسه تطابق اساسنامه شرکت با نمونه اساسنامه سازمان بورس و اوراق بهادار نیز به تصویب سهامداران رسید.

بر اساس اعلام شرکت، فرآیند ثبت افزایش سرمایه تا پیش از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ در مرجع ثبت شرکت‌ها انجام خواهد شد.

افزایش سرمایه ۷ درصدی هرمز در مجمع فوق‌العاده تصویب شد

کد مطلب 548738

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha