۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
ظرفیت مازاد در صنعت غذای ایران

ظرفیت تولید صنایع غذایی ایران بیش از نیاز داخلی است و مواد اولیه لازم برای تولید تامین شده است.

به گزارش صدای بورس،دبیرکل کانون انجمن‌ های صنایع غذایی ایران با تاکید بر آمادگی کامل بخش خصوصی برای تامین نیاز کشور در شرایط کنونی گفت: ظرفیت تولید صنایع غذایی ایران بیش از نیاز داخلی است و مواد اولیه لازم برای تولید چند ماه آینده تامین شده است.

رشید عزیزپور اظهار داشت: ظرفیت تولید صنایع غذایی کشورمان به دلیل توانمندی تولیدات کشاورزی و حضور فعال بخش خصوصی، هموارا قابل توجه بوده است.

دبیرکل کانون انجمن‌ های صنایع غذایی ایران با بیان اینکه بخش خصوصی همیشه پای کار بوده و در کنار مردم قرار داشته است، اظهار داشت: از ابتدای شروع جنگ تحمیلی تاکنون هیچ‌گاه با مشکل کمبود محصولات غذایی روبرو نبوده‌ ایم و در تمام نقاط کشور به‌ میزان کافی و با تنوع زیاد محصولات صنایع غذایی تامین و در اختیار مردم قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: این وضعیت نتیجه سرمایه‌گذاری‌ هایی است که در طول دهه‌ ها توسط بخش خصوصی انجام شده است.

عزیزپور با بیان اینکه ظرفیت تولید کشور بیش از نیاز داخلی است گفت: از این ظرفیت می‌توان برای توسعه صادرات نیز استفاده کرد، به همین دلیل نیاز داخلی کشور حتی در شرایط کنونی به نحو مطلوبی مرتفع شده است.

وی افزود: صنایع غذایی به‌ دلیل فسادپذیر بودن و نیاز به تامین مواد اولیه فسادپذیر نیازمند تامین به‌ موقع مواد اولیه است، مواد اولیه موردنیاز تولید برای چند ماه آینده از پیش تامین شده و تولید در تمامی شرایط ادامه دارد.

دبیرکل کانون انجمن‌ های صنایع غذایی ایران تصریح کرد: برای ماه‌ های آینده نیز تامین مواد اولیه با برنامه‌ریزی قبلی انجام گرفته است.

به گفته وی، بخش قابل توجهی از مواد اولیه صنایع غذایی پیش‌ تر تامین شده و بخش عمده آن نیز تولید داخلی است. با توجه به این ظرفیت تولید تا چند ماه آینده هیچ مشکلی در روند تولید و تامین مواد غذایی کشور وجود نخواهد داشت.

عزیزپور درباره تأثیر جنگ بر قیمت های محصولات غذایی گفت: در شرایط کنونی، افزایش هزینه حمل‌ و نقل و انرژی تاثیر بسزایی در بازار این محصولات خواهد داشت.

اعمال محدودیت صادرات صنایع غذایی برای تامین نیاز داخلی

دبیرکل کانون انجمن‌ های صنایع غذایی ایران افزود: از نهم اسفندماه و با شروع جنگ تحمیلی با هدف تامین بازار داخلی صادرات محصولات صنایع غذایی با محدودیت روبرو شده است.

عزیزپور خاطرنشان کرد: پس از تأمین کامل نیاز داخلی، درباره آغاز مجدد صادرات محصولات صنایع غذایی تصمیم‌گیری خواهد شد.

منبع: ایرنا
کد مطلب 548403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha