منابع آگاه از تداوم تسلط ایران در کنترل کامل تنگۀ هرمز خبر میدهند.
به گزارش صدای بورس،از ابتدای جنگ تاکنون، این آبراه حیاتی به روی کشتیهای حامل نفت آمریکا، رژیم صهیونیستی و همپیمانانشان کاملاً بسته بوده و حتی یک لیتر نفت هم نتوانستند عبور دهند.
در مقابل، این مسیر برای چین و کشورهای دوست ایران باز بوده و تبادلات انرژی بدون مشکل ادامه دارد.
در بازارهای جهانی، قیمت نفت که تحت تأثیر این انسداد راهبردی به ۱۲۰ دلار رسیده بود، با فضاسازی و دروغپراکنی ترامپ تا ۸۷ دلار کاهش یافت. اما این تلاشها همانطور که پیشبینی میشد، موقتی بود و هماکنون قیمتها بار دیگر روند صعودی خود را آغاز کرده و به مرز ۹۴ دلار رسیده است.
پیشبینی میشود با تداوم این انسداد راهبردی، روند افزایشی قیمت نفت نه تنها متوقف نشود، بلکه سرعت بیشتری بگیرد.
وضعیت اقتصاد کلان کشور و اثر متغیرهایی مانند نوسانات ارزی، تورم و نرخ بهره، از جمله عواملی هستند که منجر به بروز تفاوتهای ساختاری ارزشگذاری در ایران نسبت به بورسهای جهانی شدهاند.
صاحبنظر بازار سرمایه و مشاور سرمایهگذاری و مالی، با اشاره به چالشهای ساختاری حوزه ارزشگذاری در بازار سرمایه ایران، از نبود استانداردهای مرجع، ضعف در برآورد مفروضات کلیدی و فقدان نظام حرفهای کنترل کیفیت بهعنوان مهمترین موانع توسعه ارزشگذاری دقیق نام میبرد.
عضویت در کانال بله
با عضویت در کانال بله صدای بورس، از آخرین اخبار بورس باخبر شوید!
نظر شما