۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
دلار در سراشیبی

قدرتمندترین ارز جهان سال‌هاست در روندی نزولی گرفتار شده است. این در حالی است که فدرال رزرو با افزایش نرخ بهره تلاش کرده دلار را همچنان سر پا نگهدارد.

به گزارش صدای بورس، مجله «بارونز» در شماره جدید خود با اشاره به اینکه ضعف دلار پایدار خواهد بود، به بررسی این موضوع پرداخته و نوشته است: به نظر می‌رسد ضعف دلار تا سالیان دراز ادامه خواهد داشت.

در چنین شرایطی، بهترین سرمایه‌گذاری چیست؟ بسیاری از کارشناسان معتقدند با ادامه این روند، سهام و اوراق بدهی غیرآمریکایی گزینه‌های مناسبی هستند. واقعیت این است که سرمایه‌گذاران در حال خروج از سرمایه‌گذاری‌های دلاری هستند.

در ۱۲ ماه گذشته، دلار روزهای سختی را تجربه کرده است. در این مدت، شاخص دلار که ارزش آن را در برابر سبدی متشکل از ارز کشورهای توسعه‌یافته نشان می‌دهد، ۸ درصد کاهش یافته است.

در این شرایط، فهرست نگرانی‌های سرمایه‌گذاران رو به افزایش است. این نگرانی‌ها شامل فروپاشی در سیستم چندجانبه تحت رهبری آمریکاست، نگرانی از اینکه دلار همچنان به عنوان سلاحی برای تحریم‌ها و مصادره‌ها به کار گرفته شود، همچنین نگرانی درباره استقلال فدرال رزرو.

دلار در سراشیبی

کد مطلب 547814

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • دولت رابین هودی

    اکونومیست

    دولت رابین هودی

    دولت‌ها بی‌پول هستند و تلاش می‌کنند تا با گرفتن مالیات از ثروتمندان، بودجه موردنیاز خود را تأمین و تثبیت کنند. این شبیه کاری است که رابین هود انجام می‌داد: از ثروتمندان می‌دزدید، به فقرا می‌بخشید.

  • سونامی هوش مصنوعی

    د ویک

    سونامی هوش مصنوعی

    بسیاری معتقدند، به زودی روزی فرا می‌رسد که بشر دیگر تنها گونه هوشمند روی کره خاکی نخواهد بود.

  • نجات دموکرات‌ها

    نیوزویک

    نجات دموکرات‌ها

    رئیس کمیته ملی دموکراتیک قصد دارد دموکرات‌ها را از دست خوشان نجات دهد! داستان عجیبی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha