تأکید معاون اول بر استراتژی بلندمدت دولت برای بازار سرمایه

رئیس هیئت‌مدیره سبدگردان هیوا با اشاره به حضور معاون اول رئیس‌جمهوری در تالار بورس، ابراز اطمینان کرد که تصمیمات آتی دولت در این دوره، دیگر موجب آسیب به سرمایه‌گذاران و شرکت‌های بورسی نخواهد شد.

به گزارش صدای بورس،رئیس هیئت‌مدیره سبدگردان هیوا گفت: «حضور معاون اول رئیس‌جمهوری در تالار بورس نویدبخش این است که سرمایه‌گذاران دیگر در اثر تصمیمات دولت و قوانینی که بر بازار سرمایه و شرکت‌های بورس وضع می‌شود، آسیب نخواهند دید. اتفاقات مثبتی برای بورس و اقتصاد در دولت چهاردهم در حال وقوع است.»

علیرضا قدرتی به حضور پررنگ و مؤثر محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهوری در تالار بورس تهران اشاره کرد و گفت: «حضور یکی از عالی‌رتبه‌ترین مقامات کشور در بازار سرمایه و به‌صدا درآوردن زنگ شروع معاملات، نویدبخش این است که دولت نگاهی جدی و بلندمدت به بازار سرمایه داشته و قصد دارد بخشی از اعتمادی را که به‌واسطه اقدامات خود نزد فعالان این بازار خدشه‌دار شده را جبران کند.»

رئیس هیئت‌مدیره سبدگردان هیوا ادامه داد: « به نظر می‌رسد نگاه دولت چهاردهم به بازار سرمایه، نگاهی جدید و متفاوت از دولت‌های پیشین است؛ تصمیماتی که دولت طی یک سال اخیر در حوزه بازار سرمایه اتخاذ کرده، این امید را در میان سرمایه‌گذاران زنده کرده است که دولت به‌دنبال تقویت بخش بازار سرمایه در ساختار کلان اقتصاد است؛ ثمرات تقویت این بخش در درازمدت برای خود دولت نیز خواهد بود.»

قدرتی تاکید کرد: «به نظر می‌رسد تصمیماتی که در حوزه‌های بازار ارز، مدیریت ناترازی‌ها، تعیین فرمول نرخ‌گذاری خوراک پالایشی و پتروشیمی‌ها، و در نهایت حذف قیمت‌گذاری دستوری که یکی از شعارهای جدی دولتمردان است، می‌تواند آینده روشنی را برای بازار سرمایه رقم بزند. یکی از ارکان مهم برای ایجاد شفافیت، پیش‌بینی‌پذیر کردن بازار سرمایه و اقتصاد ایران است؛ هر عاملی که جلوی این پیش‌بینی‌پذیری را بگیرد، در نهایت منجر به کاهش شفافیت در بازار سرمایه می‌شود.»

او افزود: «با توجه به برنامه جدی دولت برای فرمول‌گذاری نرخ خوراک پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها برای ۵ سال آینده، می‌توان گام‌های بسیار خوبی در حوزه پیش‌بینی‌پذیر کردن اقتصاد برداشت. هم‌چنین، تصمیماتی که بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در حوزه ارزی گرفتند، بخش بزرگی از نبود شفافیت در این حوزه را کاهش داده است؛ بنگاه‌ها و شرکت‌های بورسی می‌توانند امیدوار باشند که از طریق این تصمیمات، آینده‌ای شفاف و روشن برای سهامداران ایجاد خواهد شد.»

رئیس هیات مدیره سبدگردان هیوا تاکید کرد: «هرچقدر دولت نسبت به تقویت بازار سرمایه اهتمام ورزد، قطعاً اثرات بلندمدت این تصمیمات در حوزه اقتصاد نمایان‌تر خواهد شد و در نهایت، منتفع اصلی این تصمیمات، خود دولت خواهد بود؛ چرا که دولت می‌تواند از طریق بازار سرمایه، بخش بزرگی از بودجه خود را که همان انتشار اوراق است، محقق سازد و انتشار اوراق دولتی در فضای بازار سرمایه بسیار راحت‌تر خواهد بود.»

او ادامه داد: «در مجموع می‌توان گفت که دولت چهاردهم نگاه ویژه و خاصی به بازار سرمایه داشته است و اقداماتی که طی یک سال اخیر در حوزه تصمیمات دولتی رخ داده، این امید را در میان سهامداران زنده کرد که نگاه دولت به بازار سرمایه نسبت به دولت‌های گذشته متمایز شده و قصد دارد نسبت به حمایت جدی از سرمایه‌های خرد مردم در بازار سرمایه اهتمام ورزد و به عنوان مدافع این سرمایه‌ها عمل کند.»

قدرتی گفت: «قطعاً با برگشت اعتماد عمومی و اطمینان در میان سهامداران حقیقی و حقوقی به‌واسطه اقدامات دولت، می‌توان شاهد شکوفایی هرچه بهتر در حوزه بازار سرمایه بود و این امید را داشت که در ادامه سال شاهد بازاری پررونق و سبز در بورس باشیم.»

منبع: سنا
کد خبر 542860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =