هدفگذاری مهم هانیکو برای صادرات/ افزایش سرمایه دردستور کار

معاون اقتصادی شرکت هامون نایزه ضمن تشریح برنامه های صادراتی این شرکت از افزایش سرمایه هانیکو تا پایان سال از محل سود انباشته و مطالبات که عمدتاً مربوط به سهامدار عمده است خبرداد.

محمدرضا دادرس معاون اقتصادی شرکت هامون نایزه در گفت‌وگو با صدای‌بورس گفت: سهامدار عمده با توجه به ماهیت سودآور شرکت، نگاه مثبتی به آینده این شرکت دارند. بر همین اساس، مقرر شده که منابع حاصل از عرضه بخش ویژه به شرکت «هانیکو» وارد شود و به‌عنوان سرمایه در گردش مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین بودجه پیش‌بینی‌شده تا پایان سال ۱۴۰۴ طی ۹ ماه آینده محقق خواهد شد.

وی افزود: شرکت از ابتدا تاکنون یک مجموعه صادرات‌محور بوده و همواره حدود ۶۰ درصد محصولات آن به خارج از کشور صادر شده است. همچنین با توجه به تأسیس یک کارخانه در خارج از ایران، هدف‌گذاری شده است که بازار اروپا بدون محدودیت‌های ناشی از تحریم و با سهولت بیشتری فتح شود. بر این اساس، انتظار می‌رود از پایان سال‌های ۱۴۰۴ و ابتدای ۱۴۰۵ برنامه صادراتی شرکت با قدرت بیشتری دنبال شود.

معاون اقتصادی شرکت هامون نایزه به افزایش سرمایه‌شرکت اشاره کرد و گفت: در خصوص افزایش سرمایه باید اشاره کرد که این موضوع در دستور کار قرار دارد و از محل سود انباشته و مطالبات که عمدتاً مربوط به سهامدار عمده است انجام خواهد شد. طبق پیش‌بینی‌ها، این افزایش سرمایه تا قبل از پایان سال نهایی می‌شود.

دادرس ادامه داد: در بخش چشم‌انداز آینده شرکت نکات مهمی مطرح شده است. شرکت «هانیکو» دارای ۸ شرکت زیرمجموعه است که همگی بر اساس ارزش دفتری ارزش‌گذاری شده‌اند؛ حتی شرکت خارجی گروه بر همین مبنا محاسبه شده است. اگر این شرکت‌ها با نرخ روز ارز ارزش‌گذاری شوند، نتایج به‌مراتب بالاتری به دست می‌آید. خوشبختانه تمامی شرکت‌های سرمایه‌پذیر در مرحله بهره‌برداری قرار دارند و سودده هستند. برای مثال، شرکت پیمانکاری مجموعه در حال حاضر حدود ۱.۵ همت پروژه فعال دارد و کارخانه مستقر در ترکیه در مرحله تست گرم است و طبق برنامه، در اوایل سال ۲۰۲۶ به‌صورت کامل راه‌اندازی خواهد شد. عمده صادرات شرکت در بازار اروپا از طریق همین واحد ترکیه انجام خواهد شد.

معاون اقتصادی شرکت هامون نایزه گفت: به‌طور کلی، اگر ارزش‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه بر اساس قیمت روز انجام شود، ارزش واقعی گروه بسیار فراتر از ارقام دفتری فعلی خواهد بود. تلاش ما این است که فرآیند عرضه سهام در بازار سرمایه هرچه سریع‌تر محقق شود. چون مسیر بورسی‌شدن هانیکو از سال ۱۳۹۸ آغاز شده و درحال حاضر تمامی الزامات آن تکمیل شده است. امیدواریم با بهبود شرایط بازار، عرضه سهام در زمان مناسب انجام شود.

کد خبر 541736

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =