هانیکو اثرات مالی ناشی از تسعیر پیش‌دریافت‌های ارزی را تشریح کرد

شرکت هامون نایزه جزئیات مربوط به آثار تسعیر پیش‌دریافت‌ها و حساب‌های دریافتنی ارزی را که بر عملکرد مالی شرکت در دوره‌های اخیر اثرگذار بوده، منتشر کرد.

به گزارش صدای بورس، شرکت هامون نایزه جزئیات مربوط به آثار تسعیر پیش‌دریافت‌ها و حساب‌های دریافتنی ارزی را که بر عملکرد مالی شرکت در دوره‌های اخیر اثرگذار بوده، منتشر کرد.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ هانیکو منتشر شد. این رویداد به تاریخ ۱۶ آذر ۱۴۰۴ ثبت شده است.

بر اساس نامه رسمی ارسال‌شده به اداره نظارت بر ناشران گروه صنعتی و معدنی سازمان بورس، این تعدیلات به‌دنبال افزایش نرخ ارز در سال ۱۴۰۴ و ضرورت شفاف‌سازی اثرات آن بر صورت‌های مالی انجام شده است.

بر این اساس با توجه به بند شماره ۱۵ نامه مذکور اطلاعات ذیل به استحضار میرساند؛

در خصوصا فشای آثار ناشی از تسعیر پیش دریافتها و حسابهای پرداختنی ارزی بر عملکرد شرکت: طبق صورتهای مالی شش ماهه منتهی به ۳۱ شهریور سال ۱۴۰۴ شرکت هامون ،نایزه حدود ۶۳ درصد از کل فروش شرکت به صادرات اختصاص داشته و ارز دریافتی بابت صادرات شامل ۸,۹۰۴,۷۲۷ دلار و ۹,۳۲۸,۱۷۳ یورو بوده است در حالی که کل ارز پرداختی برای خرید مواد اولیه طی این دوره تنها ۱,۱۹۸.۹۹۳ یورو گزارش شده است این تراز ارزی مثبت در جریانهای ارزی ورودی درآمدهای صادراتی نسبت به خروجی هزینه های ارزی موقعیت مناسبی برای پوشش ریسکهای ارزی ایجاد کرده است. در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ مانده حسابهای پرداختنی تجاری ارزی شرکت شامل ۲۸۱.۴۳۸ دلار و ۳,۳۷۵,۶۰۶ یورو بوده که هرگونه زبان احتمالی تسعیر ناشی از افزایش نرخ ارزهای خارجی ضعف (ریال) به طور کامل توسط سود تسعیر حاصل از درآمدهای صادراتی پوشش داده میشود از سوی دیگر پیش دریافتهای ارزی دریافتی از مشتریان صادراتی در همین دوره شامل ۱,۶۴۹,۸۰۴ دلار و تنها ۴,۰۳۹ یورو بوده است با توجه به اینکه شرکت قیمت فروش صادراتی لوله های چدنی را بر مبنای دلار یا یورو تعیین کرده و وجه فروش را به صورت کامل به ارز خارجی دریافت میکند هرگونه زبان تسعیر احتمالی پیش دریافتها نیز به طور کامل از محل سود تسعیر درآمدهای صادراتی جبران می شود همچنین در فرایند فروش صادراتی، پس از تحویل محصولات به مشتری، پیش دریافتهای شرکت نهایتاً تبدیل به درآمد ارزی خواهد شد.

هانیکو اثرات مالی ناشی از تسعیر پیش‌دریافت‌های ارزی را تشریح کرد

کد خبر 541862

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =