به گزارش صدای بورس، شرکت پلیاکریل ایران با انتشار یک اصلاحیه جدید، از افزایش نرخ خرید ماده اولیه پارازایلین خبر داد.
گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۰۹/۳۰(اصلاحیه) شپلی منتشر شد.
این اطلاعیه بهعنوان اصلاحیه اطلاعیه قبلی منتشر شده و بهدلیل طرح سؤالاتی از سوی فرابورس، نسخه جدید همراه با توضیحات تکمیلی ارائه شده است.
طبق اطلاعات درجشده، بر اساس توافق صورتگرفته با پتروشیمی اصفهان، مقرر شده است که این شرکت به دلیل زیان عملیاتی، نرخ فروش پارازایلین را بهطور میانگین ۲.۷۵ درصد بالاتر از نرخ صنایع پاییندستی اعمال کند.
این توافق در مهرماه ۱۴۰۴ نهایی شده، اما با توجه به ضرورت اخذ مصوبه هیأتمدیره و انجام اورهال خطوط پلیاستر و راهاندازی خط یارن، اولین خرید مشمول این افزایش نرخ، در تاریخ تصویب هیأتمدیره انجام شده است.
شرکت در متن اطلاعیه اعلام کرده است که توضیحات تکمیلی و پاسخ به سؤالات فرابورس ارائه شده است.
با وجود آنکه افزایش نرخ خرید مواد اولیه میتواند بر بهای تمامشده تولید اثرگذار باشد، در بخش "مقیاس اثرات مالی" این اطلاعیه عنوان شده که تأثیر آن بر کل داراییها و درآمد فروش سال گذشته هنوز مشخص نیست.
در صورت انتشار جزئیات بیشتر از سوی شرکت یا نهاد ناظر، اطلاعات تکمیلی اطلاعرسانی خواهد شد.






نظر شما