تصویب افزایش سرمایه ۳۸ درصدی بپاس

هیات‌مدیره شرکت بیمه پاسارگاد با نماد بپاس از تصویب افزایش سرمایه این شرکت برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش صدای بورس، هیات‌مدیره شرکت بیمه پاسارگاد با نماد بپاس از تصویب افزایش سرمایه این شرکت برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ خبر داد.

این افزایش سرمایه بر اساس مجوز مورخ ۲۷ مهر ۱۴۰۴ و به استناد مصوبه مجمع عمومی فوق‌العاده مورخ ۷ آذر ۱۴۰۲ و جلسه هیئت‌مدیره مورخ ۷ آبان ۱۴۰۴ تصویب شده است.

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، سرمایه شرکت از ۷۵,۰۰۰ میلیارد ریال به ۱۰۳,۵۰۰ میلیارد ریال افزایش می‌یابد. این افزایش سرمایه به میزان ۳۸ درصد و از محل اندوخته و سود انباشته صورت می‌گیرد.

در این افزایش سرمایه، مبلغ ۲۸,۵۰۰ میلیارد ریال از محل اندوخته‌ها و سود انباشته به سرمایه اضافه خواهد شد و هیچ‌گونه آورده نقدی یا حق‌تقدم جدید منتشر نمی‌شود.

تصویب افزایش سرمایه ۳۸ درصدی بپاس

کد خبر 539051

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =