یارانه ۱.۵ میلیون نفر دیگر حذف شد

بررسی تغییرات یارانه بگیران دهک‌های چهارم تا نهم نشان می‌دهد که در مهر ماه، در مقایسه با ماه گذشته، حدود ۱.۵ میلیون نفر دیگه از فهرست یارانه بگیران حذف شدند.

به گزارش صدای بورس،سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از واریز یارانه نقدی مهر ماه دهک‌های چهارم تا نهم به مبلغ هر نفر ۳۰۰ هزار تومان به حساب ۱۴ میلیون و ۴۷۹ هزار و ۲۰۱ سرپرست خانوار و قابل برداشت بودن آن خبر داد.

در این مرحله (۱۷۶‌ام) دهک‌بندی اعلامی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۴۲ میلیون و ۳۱۳ هزار و ۳۹ نفر در دهک‌های چهارم تا نهم قرار دارند.

این در حالی است که بر اساس دهک‌بندی اعلام شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۴۳ میلیون و ۷۴۱ هزار و ۲۷۴ نفر تا پایان شهریور امسال (مرحله ۱۷۵‌ام) در دهک‌های چهارم تا نهم قرار داشتند و یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دریافت کردند. با این حساب طی یک ماه اخیر، یک میلیون و ۴۲۸ هزار و ۲۳۵ نفر از جمع یارانه‌بگیران حذف شده‌اند.

منبع: تسنیم
کد خبر 538289

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =