۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
بار بازنشستگان

در کشورهای غربی به ویژه آمریکا، بار سنگین بازنشستگان بر دوش جوانان است. این ادعایی است که بسیاری آن را مطرح کرده‌اند.

به گزارش صدای بورس، مجله «نیوزویک» در شماره جدید خود به بررسی این موضوع پرداخته و نوشته است: در آمریکا و کشورهای توسعه‌یافته اروپایی، سالمندان از سرمایه تأمین اجتماعی که جوانان پرداخت می‌کنند، بهره‌مند هستند. این روند، کوهی از بدهی بر جا گذاشته که سالمندان هرگز مجبور به بازپرداخت آن نخواهند بود.

هر روز میلیون‌ها کودک آمریکایی به مدارسی می‌روند که با محدودیت منابع روبه‌رو هستند و این در حالی است که پدربزرگ و مادربزرگ‌های آنها هر ماه چک‌های دولتی را دریافت می‌کنند که در طول دهه‌ها هرگز متوقف نشده است. معنای این سخن این نیست که کودکان کمتر نیاز دارند. تفاوت بین حمایت دولت از سالمندان و توجه کمتر به جوان‌ترها ناشی از سیاست‌ها و برنامه‌های نامتقارن است. بر اساس این سیاست‌های نامتقارن، پرداخت حقوق بازنشستگی تضمین شده اما بر سر تخصیص منابع مالی به کودکان همچنان بحث است. دولت آمریکا در سال ۲۰۲۳ بیش از ۳۷ هزار دلار برای سالمندان و حدود ۷۳۰۰ دلار برای افراد زیر ۱۹ سال هزینه کرد.

بار بازنشستگان

کد خبر 537737

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • شروع جدید!

    اکونومیست

    شروع جدید!

    پیشرفت در حل بحران غزه، دریچه جدیدی به سوی صلح در خاورمیانه گشورده است. حال به رویکردی بسیار متفاوت برای حفظ صلح نیاز است.

  • حکومت نظامی

    د ویک

    حکومت نظامی

    بحث مهاجران در آمریکا دوباره داغ شده و این بار، ایالت ایلینوی و شهر شیکاگو هدف قرار گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =