تهاتر املاک میان شرکت اخابر و ایرانسل انجام شد

شرکت مخابرات ایران با نماد اخابر از تهاتر املاک عوض و معوض با شرکت ایرانسل خبر داد.

به گزارش صدای بورس، شرکت مخابرات ایران با نماد اخابر از تهاتر املاک عوض و معوض با شرکت ایرانسل خبر داد.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ اخابر منتشر شد.

بر اساس اطلاعیه منتشرشده، این رویداد در تاریخ ۶ مهر ۱۴۰۴ رخ داده و در راستای تعیین‌تکلیف املاک مورد اختلاف میان دو شرکت صورت گرفته است.

طبق این اطلاعیه، املاک واگذار شده در سال ۱۳۹۷ با قیمت کارشناسی روز اقاله و با املاک معوض جایگزین شدند. جزئیات این تهاتر به شرح زیر است؛

املاک اقاله‌شده؛ بخشی از عرصه ملک کیانپارس اهواز و زمین جنب مرکز تلفن حافظ منطقه تهران به ارزش ۵۰۲ میلیارد تومان

املاک معوض؛ ساختمان ستادی منطقه ۵ تهران، ملک مسکونی امانیه اهواز و زمین گلستان اهواز به ارزش ۶۴۸ میلیارد تومان

بر اساس توافق انجام‌شده، مابه‌التفاوت مبلغ املاک معوض و عوض به میزان ۱۴۶ میلیارد تومان نقداً از سوی شرکت ایرانسل به حساب شرکت مخابرات ایران واریز خواهد شد.

شرکت مخابرات ایران در این اطلاعیه تأکید کرده است که این معامله فاقد هرگونه آثار مالی بااهمیت بر صورت‌های مالی شرکت بوده و صرفاً در راستای رفع اختلافات ملکی و بهینه‌سازی دارایی‌ها انجام شده است.

شرکت مخابرات ایران با سرمایه ثبت‌شده ۹۶۰,۵۱۱ میلیارد ریال، یکی از شرکت‌های بزرگ حوزه ارتباطات کشور و از ناشران پذیرفته‌شده در بورس تهران به شمار می‌رود.

کد خبر 536168

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • لغو قرارداد فروش املاک اخابر در شیراز و اهواز

    لغو قرارداد فروش املاک اخابر در شیراز و اهواز

    شرکت مخابرات ایران اعلام کرد قرارداد فروش بخشی از عرصه مجتمع اداری ولیعصر شیراز و عرصه مرکز انقلاب اهواز به دلیل عدم ایفای تعهدات خریدار لغو و کان‌لم‌یکن تلقی شده است. این رویداد اثر مالی بر صورت‌های شرکت ندارد.

  • تغییر گروه افشای اطلاعات شرکت اخابر

    تغییر گروه افشای اطلاعات شرکت اخابر

    شرکت مخابرات ایران با نماد «اخابر» در بورس تهران اعلام کرد که یکی از اطلاعیه‌های بااهمیت خود را از گروه «الف» به گروه «ب» تغییر داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =