به گزارش صدای بورس،در معاملات روز گذشته در بازار گواهی سپرده مبتنی بر طلا یک میلیون و ۳۱۴ هزار و ۸۷۵ گواهی شمش طلا معادل ۱۳۱ کیلوگرم شمش به ارزش ۱.۲ همت و ۲ هزار و ۷۸۴ گواهی سکه طلا به ارزش ۲۳۰ میلیارد تومان فروش رفت و ارزش کل معاملات گواهی سپرده مبتنی بر طلا به ۱.۵ همت رسید.
در قراردادهای اختیار معامله مبتنی بر طلا نیز ۸۶ هزار قرارداد به ارزش ۵ میلیارد تومان دادوستد شد. در قراردادهای اختیار معامله نیز صندوق طلای لوتوس با ۰.۴ درصد بیشترین نسبت حجم معاملات قراردادهای اختیار معامله به حجم معاملات دارایی پایه را داشت.
همچنین ۳ هزار و ۶۵ قرارداد آتی مبتنی بر طلا به ارزش ۷۲میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت. در قراردادهای آتی شاهد افزایش ۲۹۸ موقعیت در مجموع موقعیتهای باز قراردادهای مبتنی بر طلا بودیم.







نظر شما