باشگاه مس رفسنجان با وینگر فصل گذشته تراکتور قرارداد امضاء کرد.
به گزارش صدای بورس، نارنجی پوشان رفسنجان که پس از جذب رسول خطیبی بهعنوان سرمربی جدید وارد بازار نقل و انتقالات تابستانی شدند و طی ۲۴ ساعت اخیر احمدرضا زندهروح و میلاد فخرالدینی، دو بازیکن با تجربه کرمانی را به خدمت گرفته بودند، اکنون هم با یک بازیکن سابق تراکتور قرارداد امضاء کردند.
محمد قنبری که طی پنج فصل اخیر در تراکتور عضویت داشته و تجربه کاپیتانی سرخ پوشان تبریزی را هم دارد، هفته قبل راهی پیکان شده بود ولی با توجه به اینکه رسول خطیبی هدایت مس رفسنجان را برعهده گرفت و درخواست حضور وی در تیمش را داشت، به جمع نارنجی پوشان پیوست.
این وینگر ۲۷ ساله که فصل قبل به علت مصدومیت و البته شرایط خوب وینگرهای شاخص تراکتور نتوانست بیش از چهار بازی در لیگ برتر انجام بدهد، با امضای قراردادی یکساله و قرضی راهی مس رفسنجان شد.
صنعت سرمایهگذاری در ایران طی سالهای اخیر با تحولات گستردهای روبهرو بوده و شرکتهای فعال در این حوزه، نقش مهمی در هدایت منابع مالی به بخشهای مولد اقتصاد ایفا میکنند.
نظر شما