بازگشایی آسمان برای پروازهای عبوری بین‌المللی

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی گفت: لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور، از جمله فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی، تا ساعت ۱۴ فردا (چهارشنبه ۱۱ تیر) تمدید شده است.

به گزارش صدای بورس،سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پروازهای عبوری بین‌المللی خبر داد.

مجید اخوان اعلام کرد که پیرو مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و بررسی‌های امنیتی و ایمنی، فضای هوایی مرکز و نیمه غربی کشور فقط برای پروازهای عبوری بین‌المللی بازگشایی شده است.

وی افزود که لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور، از جمله فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی، تا ساعت ۱۴ فردا (چهارشنبه ۱۱ تیر) تمدید شده است.

اخوان از هموطنان درخواست کرد از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پروازها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری نمایند.

وی همچنین تأکید کرد که انجام پرواز از/به فرودگاه‌های مذکور در حال حاضر مجاز نیست و هموطنان از خرید بلیت در این مسیرها خودداری کنند.

وضعیت سایر فرودگاه‌ها و فضاهای پروازی کشور همچنان تحت بررسی است و هرگونه تغییر در وضعیت عملیاتی فرودگاه‌ها و مسیرهای پروازی، از طریق سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری (www.caa.gov.ir) و رسانه‌های معتبر کشور اعلام خواهد شد.

منبع: ایلنا

کد خبر 528600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =